Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prośba o wyciągnięcie auta

Freeze*

Rekomendowane odpowiedzi

Login szambiarz 

Nick szambiarz 

Uid 8243

Witam chciał bym prosić kogoś z administracji o wyciągnięcie auta lub spuszczenie choć ręcznego w aucie  bo suporter Wooflis zablokował je mi na złość żebym nie mógł wyjechać a Bastek napisał że jak napisze na forum prośbę to wyciągnięcie. 

Auto to Burito które jest obstawione innymi autami obok domu dziewczyny Carla Johnsona na strefie dm

Wiem że nie możecie wyciągać aut z dm ale nie wiem co robić bo Wooflis to zablokował bo chciał żebym mu oddał paczki z auta a ja powiedziałem że ich nie oddam bo zbierałem je kilka godzin w nocy 

Uid auta 9109

NIE ZNALAZŁEM NIGDZIE WZORU WIĘC NAPISAŁEM PO SWOJEMU 

12 minut temu, szambiarz napisał:

Login szambiarz 

Nick szambiarz 

Uid 8243

Witam chciał bym prosić kogoś z administracji o wyciągnięcie auta lub spuszczenie choć ręcznego w aucie  bo suporter Wooflis zablokował je mi na złość żebym nie mógł wyjechać a Bastek napisał że jak napisze na forum prośbę to wyciągnięcie. 

Auto to Burito które jest obstawione innymi autami obok domu dziewczyny Carla Johnsona na strefie dm

Wiem że nie możecie wyciągać aut z dm ale nie wiem co robić bo Wooflis to zablokował bo chciał żebym mu oddał paczki z auta a ja powiedziałem że ich nie oddam bo zbierałem je kilka godzin w nocy 

Uid auta 9109

NIE ZNALAZŁEM NIGDZIE WZORU WIĘC NAPISAŁEM PO SWOJEMU 

Nie aktualne odblokowqli mi auto już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.