Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Zusje

Null

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 72403
Login: Null
Nick oskarżonego: Zusje
Powód skargi: Celowy taran na kutrach, wyzwiska
Data zdarzenia: 29/04/2023 15:34
Dowody: 

Opis sytuacji: Płynąłem na swoje miejsce, gdzie zawsze łowię ryby. Widziałem, że ktoś się zbliża kutrem w moją stronę. Zostałem perfidnie staranowany. Oczywiście próbowałem odbić, żeby uniknąć tego trolla, ale nie udało mi się to. Chciałbym zaznaczyć, że @Zusje w ostatnich dniach wysyła fake reporty na graczy, prowokuje różnymi sytuacjami. Dzisiaj dusiła klakson na kosiarkach i zwyzywała od frajerów to czuję się zobowiązany.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Nie przypominam sobie, żebym z tobą kiedykolwiek pływał. Dla mnie jesteś zwyczajnym trollem, który najpierw prowokuje graczy takimi zachowaniami, a potem reportuje za rzekome prowokacje w twoją stronę. Niestety nikt do tej pory nie przyjrzał się sprawie z bliska. Jeśli rzekomo cię prowokuję cały czas to śmiało możesz przedstawić wszystko tutaj. Tylko wiem, że tego nie zrobisz, bo to zmyślona historia. Logi twoich kar mówią jasno, że to nie pierwszy raz. Chciałbym się dowiedzieć co inni gracze mają do powiedzenia w tym temacie, bo pewnie jest ich wielu. Od siebie nie mam nic więcej do dodania.

Starałem się być obiektywny przez cały ten czas. Myślałem, że serio jest coś na rzeczy, że gracze się na ciebie uwzięli za sprawą samych reportów. Jednak zdążyłem dojść już do pewnych wniosków. Wczoraj zostałaś wyrzucona z serwera za to, że wysyłasz fake reporty, byleby ktoś tylko dostał karę? Wyzywasz od frajerów, bo zgłosiłem SARA porzucony samochód na chodniku? Nadużywasz klaksonu na kosiarkach? Taranujesz na kutrach mimo, że nawet nie wiedziałaś kto tak naprawdę nim płynie? Już nie ściemniaj, że z tobą pływałem. Teraz zgrywasz ofiarę i mówisz, że dziewczyny tutaj są gnębione. Tak się składa, że poznałem dużo dziewczyn i żadna nie ma takich problemów jak ty.

pierwszy az wyrzucili mnie z serwera, a na ciebie caly czas są raporty i na twoich kolegów z czatu i admini je przyjmują, wymyślileś sobie jakiś taran z kutrami którymi ja z tobą pływałam tydzień temu albo 2 tygodnie temu i dopiero teraz wrzucasz wymyślone skargi na mnie.  ja na serwerze jestem uczciwa i spokojna i nie zaczepiam ludzi na czacie i w grze w porównaniu do ciebie piszesz skargi za nic, a ja nie pisze zadnych skarg na nikogo tylko wysylam raporty jak ktos przegina i nie gra zgodnie z regulaminem pomagam adminom pilnować porządku, a ty nie

dodam jeszcze tylko ze dawałam ci kluczyki do mojego elegy kiedys pływaliśmy na kutrach bo pisales do mnie a jak mnie prowokowales dzis tą sarą, że zadzwoniłeś zeby zabrali samochód to napisałam na ciebie frajerze  ale dostałam za to warna i na nikogo wiecej tak nie pisze bo jestem spokojna i a ty wymyślasz na mnie fikcyjne opowieści tutaj i odpowiadam ostatni raz tu bo nie chce mi sie czytac co wymyślasz tutaj cały czas na mnie i to wy ty tak samo  wyzywacie mnie cały czas czacie  od 60 i ze sprzedaje sie do adminów, a ja raz napisałam dostalam warna i ty napisales na mnie skarge jak ja bym chciala pisac skargi na wszystkich to byscie juz dawno bany mieli

nie mow tak i nie wymyślaj zgadaliście się na discordzie i piszecie tutaj na mnie fikcyjne rzeczy, ja nikomu nie przeszkadzam na tym serwerze tylko dziwnym trafem wam, a jak pisze raporty to napewno nie bez powodu bo to wy wywzywacie mnie ze sie sprzedaje do adminow caly czas bo jak prowokujecie i wyzywacie to pisze raporty a wy macie pretensje bo jestescie karani

moje raporty zawsze są przyjmowane bo nie są bez powodu chce zaznaczyc, ze duzo adminow sie ze mną zgadza tylko wy sie nie zgadzacie bo ja pomagam pilnować porządku adminom i to dla was jest niewygodne dlatego wymyslacie na mnie ta skarge

wy psujecie spolecznosc tego serwera bo ze wszystkich sie naśmiewacie i komentujecie wszystko i wyzywacie i wiecie o tym doskonale i admini tez wiedzą bo zawsze przyjmują raporty odemnie i zawsze dostajecie warny.

jestem dla was osobą która pomaga utrzymać porządek na tym serwerze dlatego wymyślacie skarge na mnie fikcyjną.  bo wasz kolega kodak tez dzisiaj juz dostal muta na 2dni bo mnie wyzywał i wy też to robicie dlatego to dla was jest niekomfortowe bo nie możecie swobodnie wyzywać innych prowokować i być bez karnym.

nei chce ci się pisać bo nie masz dowodów żadnych na mnie bo jestem niewinna to wy zaśmiecacie ten serwer i ja skonczylam z wami rozmowe bo nie bede zniżać się do waszego poziomu 

Przedstawione dowody nie dają podstaw do nałożenia kary, z powodu niewidocznego nicku gracza na jedynym screenie ukazującym taran kutrem. W związku z nieodpowiednim wyrażaniem się na czacie lokalnym, gracz został w dniu dzisiejszym ukarany już karą ostrzeżenia, w związku z tym nie możliwym jest ukaranie gracza drugi raz za ten sam czyn. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.