Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Chvdy09

Zanitxuu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Zanitxuu
Nick oskarżonego: Chvdy09
Powód skargi: Nałożenie na mnie kary mute za rzecz za którą raczej nie powinienem jej dostać.
Data zdarzenia: 09.05.2023
Dowody: Można sprawdzić logi z godziny około 18:15 moje i MarekTowarek aby sprawdzić za jak śmieszną żecz dostałem tą karę.
Opis sytuacji: Stałem sobie przed dm czekając na ziomka, był gracz MarekTowarek i napisał do mnie coś typu "ale cringe skin" po czym napisałem ja twojej japy nie oceniam, nie wiem gdzie w tej wiadomości moderator widział brak kultury, nie napisałem o nim i jego twarzy nic co go mogło urazić, japa też nie jest wulgaryzmem żebym dostał mute na taki czas.

Cześć,
W ostatnich dniach dostałeś dużo ostrzeżeń w związku właśnie z kulturą, może to co napisałeś wyżej nie nadaję się do wyciszenia, ale zajrzymy pół godziny przed. Możemy ujrzeć już porządne wyzwiska, także kara jak dla mnie jest słuszna.
Tyle ode mnie, 
Trzymaj się!

Za poprzednie dni byłem karany i te kary minęły więc nie wiem dlaczego je tu przytaczasz, a dziś nie przypominam sobie abym zwyzywał kogoś w wulgarny sposób bo znudziło mi się dostawanie ciągle kar, nie dostałem żadnego warna za rzekome wyzwiska od ciebie ani innych członków administracji

Jeżeli dostajesz często kary to każda kolejna jest skalowana na podstawie poprzedniej. Jeżeli dzień wcześniej otrzymałeś karę za określone przewinienia, to na kolejny dzień ponownie możesz otrzymać karę bez ostrzeżenia, ale surowszą za podobny wybryk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.