Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S/W] Sultan 9887 ID *SET LAZUR, TOROWY, NITRO5*

mAti.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: mAti.
VUID/ID pojazdu: 9887
Model pojazdu: Sultan
Silnik pojazdu: 3.7pb
Przebieg pojazdu: 94kkm
Dodatki: 

Spoiler

image.png.e7485f0269f99d1a264ce6e9897d32e0.png

Kwota sprzedaży: 10kk(ofki)
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu: forum, discord, gra
Dodatkowe informacje: Pojazd wystawiam poglądowo by oszacować wartość, 4 cyfrówka która w tym modelu jest dosyć ciężka do zdobycia, ale kto wie może przy dobrej ofercie pójdzie - wymiana wchodzi w grę

Zdjęcie pojazdu: mta-screen_2023-05-07_17-07-25.thumb.png.9f0e76dd95391b1b3a9dd66fc68311df.png

Jakis czas temu oferta trade za infernusa nsx (2.8kk trade +/-), aktualna to deluxo 2ns (2.8/2.9 trade)+ doplata z mojej strony

zbieram oferty, moze pojawi sie cos jeszcze ciekawego

16 minut temu, mAti. napisał:

Jakis czas temu oferta trade za infernusa nsx (2.8kk trade +/-), aktualna to deluxo 2ns (2.8/2.9 trade)+ doplata z mojej strony

zbieram oferty, moze pojawi sie cos jeszcze ciekawego

aha to te deluxo za 1.5kk co sprzedac sb nieda aha tak

2.5kk ps zeby pkt nie byli 

2 godziny temu, Mokotov napisał:

2.7 kk kasa elo

twoją ofertę można traktować tak jakby jej kompletnie nie było, ja nie wiem za każdym razem co ty próbujesz pokazać wszystkimXD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.