Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Lepsze Kolory w MTA!

ElektrykS

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem! Ten poradnik poświęcam graczom, którzy chcą czerpać większe przyjemności z grania w tę świetną grę! 
Zaczynając od tego, że niezbędne dla nas jest posiadanie aplikacji Nvidia Experience. 

1. Uruchommy naszą grę! Podczas gry wciśnij kombinację klawiszy alt + f3. 
Wybierz zakładkę 1a następnie w Filtr Gry wybieramy Kolor oraz Ekspozycja / Kontrast.

mk6pYBV.png

2. Połowa za nami! Przechodzimy do zakładki Kolor i wybieramy odpowiednie wartości:
Kolor odcienia 0%
Intensywność odcienia 0%
Temperatura 0%
Nasycenie 100%

NWBU1A4.png

3. To już ostatnia prosta! Z zakładki Kolor przeskakujemy do Ekspozycja / Kontrast 
Ekspozycja 0%
Kontrast 0%
Światła 0%
Cienie 0%
Gamma 100%

8vz9S7D.png

~~To już jest koniec! Nie ma już nic! ~~

Co się zmieniło? Sprawdź poniżej! 

PRZED ZMIANĄ
6fa1b5de0e41329a8d6404e61d0a4868.jpg

PO ZMIANIE

559e38061ac122980ca7bc4a3d014325.jpg

Mam nadzieję, że pomogłem. Życzę wszystkim udanej zabawy! 

W dniu 6.05.2023 o 22:51, Vieliahamanda napisał:

Cześć i czołem! Ten poradnik poświęcam graczom, którzy chcą czerpać większe przyjemności z grania w tę świetną grę! 
Zaczynając od tego, że niezbędne dla nas jest posiadanie aplikacji Nvidia Experience. 

1. Uruchommy naszą grę! Podczas gry wciśnij kombinację klawiszy alt + f3. 
Wybierz zakładkę 1a następnie w Filtr Gry wybieramy Kolor oraz Ekspozycja / Kontrast.

mk6pYBV.png

2. Połowa za nami! Przechodzimy do zakładki Kolor i wybieramy odpowiednie wartości:
Kolor odcienia 0%
Intensywność odcienia 0%
Temperatura 0%
Nasycenie 100%

NWBU1A4.png

3. To już ostatnia prosta! Z zakładki Kolor przeskakujemy do Ekspozycja / Kontrast 
Ekspozycja 0%
Kontrast 0%
Światła 0%
Cienie 0%
Gamma 100%

8vz9S7D.png

~~To już jest koniec! Nie ma już nic! ~~

Co się zmieniło? Sprawdź poniżej! 

PRZED ZMIANĄ
6fa1b5de0e41329a8d6404e61d0a4868.jpg

PO ZMIANIE

559e38061ac122980ca7bc4a3d014325.jpg

Mam nadzieję, że pomogłem. Życzę wszystkim udanej zabawy! 

tóżto wygląda jakby to był poradnik dla bojówki 

Można samemu kombinować z tymi shaderami i spróbować ustawić pod siebie, ja na przykład używam tylko Wyostrzenia+ oraz lekkiego nasycenia kolorów

Poza tym spoko poradnik, jedyna alternatywa dla ReShade który nie współpracuje już z MTA, a szkoda 😞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.