Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na administratora wejperson

Mleczny!

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Pitbul
Nick oskarżonego:wejperson
Powód skargi:złamanie regulaminu/naduzywanie uprawnien administratora
Data zdarzenia:06:05:2023
Dowody:mam niestety tylko świadka
Opis sytuacji:podczas pracy na kosiarkach bezpowodowo zostala mi nadana kara zakazu prowadzenia pojazdow gdy poprosilem o wyjasnienie /pm zostalo zablokowane podczas pisania reporta w celu prozby o odblokowanie /pm zostalem wyrzucony za bez sensowne reporty po wejsciu na serwer pm zostalo odblokowane gdy napisalem ze nikogo celowo nie vdm suppoter napisal „cos jeszcze?” i zablokowal pm

No witaj. Nie mam tutaj dużo do wyjaśniania i wypowiem się na temat bezpodstawnej kary i mojego "coś jeszcze?". Był report, że VDMujesz graczy na kosiarkach i oczywiście go przyjąłem. Raz wjechałeś w gracza to nie zareagowałem bo pomyślałem "ah, może przypadkowo" ale obserwowałem twoją grę dalej. Po chwili widzę jak celowo wjeżdżasz w graczy oddających trawę a gdy ci się to nie udało zrobiłeś kółko i wjechałeś w gracza ponownie. Po nadaniu kary zacząłeś mi spamić na pm coś w stylu, że VDM nie było i że nie wjeżdżałeś celowo. Dopiero po tym spamie wyłączyłem wiadomości prywatne. Po tym zacząłeś spamić reportami, że nie było żadnego VDM za co dostałeś kicka. Wszedłeś na serwer to znowu wysłałeś kilka raportów z prośbą o odblokowanie pm. Przyjąłem i znowu napisałeś, że vdm nie było. Napisałem "coś jeszcze?" nic nie odpisałeś więc zablokowałem ponownie wiadomości prywatne. Nic więcej do dodania nie mam. 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.