Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Kamcio. - oskarżony przez eas_y

eas_y

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Kamcio.
Data zdarzenia: 27.12.2020 16:34:29
Opis zdarzenia: Pozostawiłem pojazd koło rybaka, na posesji, a kolega odholował mi jako pojazd porzucony z ręcznym. (Myslę, że pojazd porzucony z ręcznym to pojazd na środku autostrady, a nie posesji)
Dowody:  https://imgur.com/9HarHU4

Proszę o zwrot 500$, które poświęciłem na wyjęcie auta.

Czyjaś posesja to nie jest parking i miejsce na parkowanie swojego samochodu chyba, że ktoś wyrazi na to zgodę, zabierałem dzisiaj pojazdy z dwóch domków i takowej zgody żaden właściciel posiadłości nie wyraził. W tym przypadku wyraźnie powiedział, że mam zabrać. To tak jakby ktoś wjechał sobie do Ciebie na podwórko, zostawił samochód i poszedł gdzieś. Gdyby auto stało na chodniku i zastawiało wyjazd to jeszcze rozumiem, że złe parkowanie, ale parkowanie u kogoś pod drzwiami i zajmowanie miejsca właścicielowi jest trochę nie na miejscu. Pozdrawiam ciepło, jak wrócę do domu to załączę screena. 

- Pojazd stojący na opuszczonej posesji - 100$.

Opuszczona posesja jest wtedy, gdy domek się zwolni, prawda jest taka, że chciałeś zrobić z innych głupich i liczyłeś że jak zaparkujesz u kogoś pod domkiem obok jego samochodu to nikt się nie skapnie i twoje auto nie zostanie odholowane za złe parkowanie. Drugą sprawą jest to, że jak widzisz, że na parkingu nie ma miejsca to odstawiasz swoje auto do przecho i wzywasz taxi, unikasz wtedy mandatu za złe parkowanie, a płacisz 50 dolarów dla taxi. Próbowałeś zrobić z kogoś za przeproszeniem idiote i teraz na siłę próbujesz wmówić, że Ty parkując swoje auto pod czyimś domem, zajmując komuś miejsce, bez zgody właściciela nie popełnisz wykroczenia. Ja swoje powiedziałem, gdyby auto stało przed domem na chodniku to okej, źle zaparkowane i mandat 200 bo utrudnia wyjazd, postawiłeś u kogoś pod domem, dla mnie i właściciela było to auto porzucone i tyle. Koniec tematu, jutro wstawię screena i niech decyzję podejmie zarząd. 

Ps. Nie umiesz parkować, płacisz. 

Pytałem dzisiaj 4 pracowników SARA co robią z samochodami pozostawionymi na czyjejś posesji. Każdy z nich odpowiedział, że wstawiają samochód na parking ale za 100$, a nie 500$. Dalej jestem zdania, że pojazd porzucony to pojazd stojący na środku ulicy bez właściciela.

Przy okazji możesz dać ss-a gdzie pytałeś właściciela czy przeszkadza mu ten pojazd.

@eas_y nasz taryfikator nie miał punktu "Pojazd stojący na posesji prywatnej - 250$"  zostało to dodane. Pracownik dał twoje auto na parking policyjny za kwotę 500$ 

więc chciał bym aby pracownik @Kamcio. oddał Ci 250$ Czas na oddanie to 24h. Oraz przepraszam za problemy. 

1.

9t6IecN.pngO3ef24B.png

2. Spytałeś pracowników "co robią z pozostawionymi", takie sformułowanie rozumie się jako auto pozostawione na posesji gdy domek nie został opłacony, wtedy taryfikator przewiduje 100$. Gdybyś spytał "co robicie z autami które zostały zaparkowane na czyjejś posesji bez zgody właściciela" jestem pewien, że uzyskałbyś poprawną odpowiedź.

3. Będę na serwerze dzisiaj do 9 rano i potem po 16, także pisz na pm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.