Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tubas

maka^nvd

Rekomendowane odpowiedzi

Login: maka
Nick oskarżonego: Tubas
Powód skargi: Stworzenie i sprzedawanie bota na rybaka służącego do zdobywania przewagi nad innymi graczami
Data zdarzenia: 01.05.2023
Dowody: fotka NA DOLE
Opis sytuacji: Członek wasze administracji napisał bota służącego do pracowania na afk w pracy rybaka. Posiadam masę dowodów wskazujących na jego winę, w tym jak widać screen na którym widać bota jego autorstwa. Tubas za pośrednictwem innego discord'a sprzedawał dostęp do bota za 50PLN blik lub paypal. Z jakiegoś powodu na discordzie project'a wszystkie dowody wskazujące na jego winę są natychmiastowo usuwane, wygląda to jakbyście kryli swojego administratora. Przykry jest to widok dlatego wstawiam skargę ze wszystkimi dowodami tutaj i mam nadzieje, że zostanie za to zbanowany i zdegradowany z rangi.

image.png
image.png

Jak ty myślisz że osoba na jego miejscu podpisała by się w takim bocie swoim nickiem to może mi też uwierzysz.

to ja CR7 ja wiem ze ty mój fan jest proszę daj mi numer twoja karta kredytowa i trzy cyfra z tył bo ja nie mam pieniądz na nowe buty piłka granie. To ja Ronaldo. Proszę dać mi szybko to ja ci dam za to moje nowa Ferrari

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.