Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WooNski

.xyz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Marcepand
Nick oskarżonego: @WooNski
Powód skargi: Utrudnianie służby, celowy taran.
Data zdarzenia: Dzisiaj, mniej więcej godzina wstecz. 27.12.2020
Dowody: 

DOWÓD NA TARAN:

Spoiler

mta-screen_2020-12-27_16-02-08.thumb.png.596dc28fa0d7a87d327ccee9de263d34.png

PRZYZNANIE SIĘ MODERATORA:

Spoiler

mta-screen_2020-12-27_16-02-43.png.b79234e9c0f702a53f5ae044f90040fd.png

Opis sytuacji: Podczas prowadzonych działań pościgowych moderator staranował mnie jednocześnie przyczyniając się do zgubienia osoby ściganej. Po całym zdarzeniu, gdy ja poleciałem na plecy WooNski będąc w wodzie wytepał się. Poniżej przedstawiam przyznanie się WooNskiego do wykonanego czynu.

Witam, wypowiem się w tym temacie.

Był robiony pościg na graczu którego sam goniłeś i POMAGAŁEM MU POMÓC UCIEC ZAJEŻDŻAJĄC CI DROGĘ.

Pamiętaj co to znaczy Synchronizacja. U ciebie może dostałeś bombę a u mnie wręcz przeciwnie, BYŁEM PRZED TOBĄ i zachoczyłeś mnie i wleciałem do wody.

Przed chwilą, WooNski napisał:

Po 1. Skarga na Administracje, nie byłem na Duty.

Duty czy nie duty, w administracji jesteś. Ponadto zaznaczam, iż wytepałeś się z wody, więc byłeś na służbie.

2 minuty temu, WooNski napisał:

Po 2. POŚCIG to akcja RP więc pomagałem w RP.

Pościg był 0rp, ciągłe skakania, skróty, uderzenia bez odegrania.

2 minuty temu, WooNski napisał:

Po 3. Nie wymyślaj ponieważ WYPRZEDZIŁEM CIE i zacząłem Ci hamować przed maską. (czyt. ZAJEŻDŻANIE.)

To się nazywa taranownie, dziwne że moderator tego nie wie. Pomijając fakt, że perfidnie mnie staranowałeś a to co piszesz, to oszustwo.

No i właśnie przyznałeś się do taranu po raz 2 bądź 3.

Najpierw twierdzisz, że mnie nie staranowałeś a teraz się przyznajesz?

Czyżby próbujesz oszukać administrację RCON i wszystkie twoje odpowiedzi to kłamstwa? 

Jak odniesiesz się do tego oszustwa?

11 minut temu, WooNski napisał:

nie byłem na Duty.

Twierdzisz, że nie byłeś na duty a jednak się wytepałeś. Dodatkowo z tego co wiem nie możecie wykorzystywać rangi w ten sposób. 

4 minuty temu, WooNski napisał:

Słuchaj no.. Chcesz robić RP, wpadasz do wody, czekasz tam minute dwie i widzisz jak SAPD ma cię w pompie i jedzie gonić uciekiniera.

Miałem się udusić w tej wodzie zaklinowany w aucie?

Od kiedy administracja może nadużywać rangi i wyciągać swój pojazd z wody, gdy zwykły gracz musi iść na PP i wykupić pojazd za 500$ a Ty go wyciągasz i masz korzyści dla siebie z rangi?

Są to 2 wykroczenia. Ciągle nadajesz sobie nowe oskarżenia i gubisz się w odpowiedziach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.