Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na wsiur

Wojtek2010PL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Yummi*
Nick oskarżonego: @wsiur
Powód skargi: Faworyzacja gracza, celowe nie karanie
Data zdarzenia: 26.04.2023
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Pisałem 2 razy reporta, które wsiur przyjał i nic z nimi nie zrobił, gdzie gracz prowokował na /g, wczoraj miał już warna za prowokacje, a teraz magicznie wsiur unika tego reporta i z tego co widziałem robił inne bo nadawał cały czas warny.

Witam! Report na gracza którego rzekomo faworyzuje wysyłałeś ty, oraz kolega. Za każdym razem przeglądałem panel, wy natomiast wysyłaliście po kilka reportów do jednej wiadomości. Sytuacja opisana w reportach w mojej opinii nie była wystarczająca aby gracza warnować, a tym bardziej mutować. Zwłaszcza iż robił to raz na parę minut, jak nie rzadziej. Czekam na dalszą wypowiedź.

1 minutę temu, wsiur napisał:

Witam! Report na gracza którego rzekomo faworyzuje wysyłałeś ty, oraz kolega. Za każdym razem przeglądałem panel, wy natomiast wysyłaliście po kilka reportów do jednej wiadomości. Sytuacja opisana w reportach w mojej opinii nie była wystarczająca aby gracza warnować, a tym bardziej mutować. Zwłaszcza iż robił to raz na parę minut, jak nie rzadziej. Czekam na dalszą wypowiedź.

To ciekawe, że wczoraj miał warna za prowokacje po czym dzisiaj pisze "idz sie lecz" i nic nie dostaje, skończ bronić kolege.

56 minut temu, Wojtek2010PL napisał:

To ciekawe, że wczoraj miał warna za prowokacje po czym dzisiaj pisze "idz sie lecz" i nic nie dostaje, skończ bronić kolege.

Wiesz, warn na dzień to trochę za mało żeby wyciągać jakiekolwiek wnioski. Ponadto gracz nie jest moim kolegą, a nawet jeżeli by był to nie faworyzuje graczy, ponieważ nie jest to zachowanie godne mojego stanowiska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.