Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tubas

kolinp

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kolinp
Nick oskarżonego:  Tubas
Powód skargi: Nadanie kary która nie była wykonywana bez ingerencji gracza. Kara nadana nie prawidłowo.

Data zdarzenia: 24.04.2023
Dowody: Ma go sam Administrator i nie jest potrzebny 
Opis sytuacji: A więc Administrator Tubas zbanował mnie za coś co wogule nie powinno mieć miejsca. Zostałem zbanowany za Zadawanie obrażeń na spawnie Ls. Opowiem jak to było w skrócie podczas strzelania się pomiędzy graczami na dm gdy jeden z graczy zostanie zabity i jednocześnie uderzy pięścią automatycznie ten ruch wykonuje na spawnie jak i również przy schodzeniu z rowerka , samochodu jak i również podczas kucania. Postać po zabójstwie atakuje sama i gracz nie ingeruje w to przestaje dopiero po RC lub wejściu do samochodu na krótki czas. Ten błąd był już zgłaszany oraz nie jedno krotnie już spotykany. Skoro administrator Tubas ma nagranie jak rzekomo atakuje celowo graczy to niech podeślę ten materiał bo z tego co wiem a wrucilem 3 dni temu taka sytuacja nie miała miejsca żebym bił każdego kogo napotkam. Ps nie powinno się karać graczy za błąd serwera który był już zgłaszany pare miesięcy temu i nie został dalej naprawiony.

Nie powinieneś wykorzystywać błędu, który nie został jeszcze naprawiony. Skoro zauważyłeś, że coś jest nie tak i możesz zadawać obrażenia najzwyczajniej mogłeś tego nie robić, wyjść z serwera, ponownie na niego wejść, aby błąd, który występuje przestał działać.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na odpowiedź RCON.

Tylko wiesz że to nie ja zadawałem te obrażenia, tak jak już pisałem wcześniej postać bo zabójstwie sama zadaje te obrażenia dopóki nie naciśnie się c lub nie wejdzie do pojazdu. Powiadasz że mam zrobić RC które spowolniło by moja rozgrywkę oraz przeszkodziło by mi w zarabianiu oraz przejmowania stref w których liczy się każda sekunda.

34 minuty temu, kolinp napisał:

Tylko wiesz że to nie ja zadawałem te obrażenia, tak jak już pisałem wcześniej postać bo zabójstwie sama zadaje te obrażenia dopóki nie naciśnie się c lub nie wejdzie do pojazdu. Powiadasz że mam zrobić RC które spowolniło by moja rozgrywkę oraz przeszkodziło by mi w zarabianiu oraz przejmowania stref w których liczy się każda sekunda.

Polecam klikać f5 gdy ten bug występuje nie trzeba robić RC pls bez pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.