Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z handlem, warunki czas oraz specyfikacja.

Codamy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dosyć ciężkie pytanie do administracji. Chodzi o kupno pojazdu czyli handel. Jest kwestia, która nie jest ujęta w regulaminie a mnie martwi.

Opis:
**Czy można kupić pojazd od innego gracza w zamian za swój pojazd oraz dopłatę z mojej strony.**A następnie po na przykładowym miesiącu sprzedać pojazd, który kupiliśmy temu samemu graczowi za pojazd, który wcześniej posiadaliśmy i dopłatę z jego strony??

Całość w celu wbicia rajdowca lepszym pojazdem.

Nigdzie nie ma tego ujętego więc zakładam że tak można ale pytam. Zważywszy na to że to normalne ceny to nie powinno być to karane to tylko chęci gracza do testu pojazdu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.