Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Banan99

p0denn

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PogowyYFL
Nick oskarżonego: Banan99
Powód skargi:  Nieformalne zachowanie mszczenie sie na graczu za nie wiadomo za co 
Data zdarzenia: 16.10.2023
Dowody: wszystko jest w archiwum .
Opis sytuacji: A wiec tak probowalem odbanowac mojego przyjaciela z bana na forum byla to nasza 2 proba nie skuteczna jedynie bo pan Banan99 nie wiadomo za co sie msci: Wczoraj napisalem odwolanie wszystko fajnie ladnie styka itp mozna jeszcze zobaczyc je jezeli ktos chce i oczywiscie dostalem odpowiedz negatywna ze kara zostaje chociaz mysle ze po czasie ponad 7 msc na oko to sporo czasu bez forum a moj kumpel jednak je potrzebuje nie sadzisz bananku byla jeszcze sytuacja ze banan99 sie do nas tepal nie wiadomo czemu mysle ze na pozycje ADMINISTRATORA takie zachowanie jest karygodne i spusc wary z nosa banan99 bo troche cring ze nie odbanowujesz typa po 7msc bana za nieudana probe X/D mam nadzieje ze ktos sie tym zajmie dzieki pa.

i jeszcze zapomnialem dodac ze nie dostalem odpowiedzi w odwolaniu za jaki czas moge sprobowac 3 probe podejmowania unbana mysle ze banan99 poprostu na za duzo sobie pozwala 7 miesięcy = 212 dni = 5088 godzin = 305280 minut = 18316800 sekund troche duzo 

Postaram się pokrótce odpowiedzieć na tą skargę...

Nie mam nigdzie wypisanego obowiązku ściągnięcia jakiejś kary w momencie pojawienia się apelacji. Udostępnianie danych osobowych jest jedną z najgorszych rzeczy jakie można zrobić na tym serwerze i właśnie tego dopuścił się twój kolega. Pierwsza apelacja jaka się pojawiła w sprawie tej kary według twojej skargi była chwilę po otrzymaniu kary, więc nie mogła mieć szansy na pozytywne rozpatrzenie. Patrząc na to, że obecna apelacja była napisana bez jakiejkolwiek staranności i tak naprawdę zachowania wzoru (Choćby wystarczy spojrzeć na nieprawidłowy temat apelacji), to stwierdziłem że nie zależy Tobie i twojemu koledze na zdjęciu kary. Nie przypominam sobie żebym się do kogoś teleportował bez powodu - tutaj może to zweryfikować administracja RCON, gdyż ja nie mam nic do ukrycia. 

Na koniec przypomnę o obowiązku zachowania oficjalnego tonu w skardze.

A wiec tak pierwsze to co chcialem powiedziec to to ze  nie wiem w czym masz problem w naszej apelacji jesli napisalem mysle ze wszystko git opisalem problem itp a jak ja widze ze jak ktos czasami dostaje ub z perma po napisaniu SORY JUZ NIE BEDE i dostaje UB to wiesz troche cringe to za ile ponownie moge napisac? bo no przyda sie forum a te dane osobowe to fake byly jakbys cos cokolwiek myslal pozdrawiam z holandi 

I ten no troche mnie ponioslo ze napisalem az skarge ale noz kurcze felek zyc mi sie nie chce jak moj kumpel sobie nie moze to tej samej frakcji napisac nic bo dostal bana od chlopa z nickiem Banan99 i ten nie chce go odbanowac nie wiem napiszemy jeszcze raz mam nadzieje ze cie serce ruszy i dasz ub napisz tylko kiedy moge

❤️ kocham cie ❤️ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.