Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem vErox.

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

IeOYhcX.png

informacje.png

Cześć! Dzisiaj wywiad w trochę nowej formie! Z tej strony Senior Pressman Limek, zapraszam na wywiad z graczem vErox.
Gzqqb1L.png

L: @Limek E: @vEroX.

W3MyjFv.png

L: Cześć! Tutaj Limek z Redakcji Project News. Dobrze, że Ciebie zastałem na bazie organizacji Jabol Warehouse.
ECześć też się cieszę, że Cię spotkałem, zapewne chcesz mi zadać parę pytań.

L: Właśnie! Czy mógłbyś się nam przedstawić?
E
Jestem vEroX. z organizacji Jabol Warehouse na stopniu V-Lider. Również jestem we frakcji San Andreas Road Assistance na stopniu Pracownik.

L: Super, zatem od jak dawna grasz na serwerze PRPG? Kiedy dokonałeś rejestracji?
E
Rejestracji dokonałem 10 października 2021 roku o godzinie 17:52 i 27 sekundzie.

L: Widzę, że pamiętasz dokładną datę dołączenia 😅. Zatem od jak dawna jesteś we frakcji SARA? Dlaczego akurat owa frakcja?
E
We frakcji jestem od 11 marca, a dołączyłem tam, ponieważ od początków mojej gry na serwerze bardzo mi się ona spodobała.

L: Zatem jakie prace może wykonywać pracownik SARY?
E
No to tak: holowanie pojazdów porzuconych oraz po pościgu, również wybrane miejsce przez gracza. Potem łatanie dziur, poprzez patrole ulic lub zgłaszanie służbom informacji o utrudnieniach i rozgrywaniu RP.

L:  Bardzo ciekawa frakcja według mnie, na pewno można poświęcić jej trochę czasu. Pytanie szóste jak się nie mylę, ile masz odebranych dni nagród dziennych?
E
Dobre pytanie. Tych dni na ten moment posiadam 537.

L: To całkiem sporo. Jakich nagród możemy się spodziewać w dniach 530-540?
E:
 Możemy spodziewać się takich nagród jak: 100 punktów premium lub 100 reputacji oraz około 16000 dolarów.

L: Jaka jest Twoja ulubiona praca dorywcza na serwerze i dlaczego?
E
Moją ulubioną pracą dorywczą jest kurier, ponieważ mam tam 5-ty poziom i dużo zarabiam.

L: Wspominałeś też, że jesteś w zarządzie organizacji. Macie dużo aut, ale na pewno znajdziesz jakieś jedno ulubione.
E
Moim ulubionym pojazdem z organizacji oprócz Bulleta GT jest Yankee o id 631, ma ona nitro no i zasadniczo fajnie się prowadzi.

wObEJFh.png

OsbHdkl.png

AV7lrsp.png

L: Czy miałeś wcześniej inny nick na serwerze?
E
Tak! Moim pierwszym nickiem był MasnyBen2115.

L: Uu, a skąd pomysł na taki nick, a w późniejszym czasie na nowy?
E
Na stary nick pomysł miałem taki: kiedyś bardzo spodobał mi się tytułowy "masny ben" z odcinków boxdela na platformie YouTube, a na nowy, bo stwierdziłem, że to czas na zmiany.

L: Okej, bardzo fajnie się z Tobą przeprowadzało wywiad, niestety skończył mi się czas. Dziękuję bardzo za te odpowiedzi. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
E
Dzięki za znalezienie czasu chciałbym pozdrowić: @PudzianzVolvo, @Chudy_Szczur*dm, @Anaskor@WRIATHalien, @DawSek, @mentos., @bancior, @formel, @Juror16 oraz całą organizację Jabol Warehouse.

L: Pozdrawiamy, do zobaczenia!
E:
Dziękuję bardzo, do zobaczenia.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - 
Senior Pressman  @Limek
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja - Journalist @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.