Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Plaża, czyli świetne miejsce na odpoczynek.

mokremajty12

Rekomendowane odpowiedzi

zvzjwwf.png
naTqDnE.png

Witam z tej strony Junior Pressman Cyrkvs z Project News. Dziś udałem się na plaże w mieście Los Santos i popytałem przyjezdnych ludzi, jak się czują i czy robi ta plaża na nich wrażenie.
VDgjwdI.png

Qbraep0.png

Santa Maria Beach jest to piękna dzielnica oraz miejscowa plaża, która leży w południowej części miasta Los Santos. Ta dzielnica jest odwzorowaniem rzeczywistego obrazy miejsca dzielnicy, która zwie się; Santa Monica Beach w miejscowości Los Angeles. To miejsce leży w granicy od kierunku wschodniego z Mariną i Verona Beach, od kierunku geograficznego ze strony północy oraz z pięknym malowitym okazem morzem od strony południa. To właśnie oto w tejże dzielnicy, miejscu oraz w sąsiadującej części Verona znajduje się najwięcej kurortów dla wypoczynku w trakcie wakacji, ferii zimowych, czy po prostu daniu sobie chwil na odpoczynek, może przerwa od pracy, od codzienności, oraz zainwestowanie funduszy w podróże, wycieczki. Podczas gorących dni słonecznych wakacji miliony turystów zwiedzających to miejsce odpoczywa, relaksując się, zapominając o codzienności, która ich otacza, rutyną, oraz wszelkimi innymi czynnikami zewnętrznymi, które mogą pogorszyć jakość życia codziennego. Kiedy zapada zmrok, blask księżyca dodaje uroku tej plaży, kiedy to przy milionach gwiazd możemy patrzeć i analizować wszelkie myśli spostrzeżenia, czy planować swą najbliższą przyszłość. Ta plaża to największy obiekt, jako plaża w całym San Andreas. Znajdując się na tej plaży mamy do dyspozycji wiele punktów gastronomicznych, możemy również zakupić nieruchomość z pięknymi widokami, oraz cieszyć się życiem nad plażą.

l04fpbJ.png

Gzqqb1L.png

R: Redaktor  | P: Przyjezdny 

tx8FbHO.png
R: Witam z tej strony Junior Pressman Cyrkvs, mógłbym zadać kilka pytań?
P: Jasne pytaj!

R: Dlaczego tutaj przyjechałeś, a nie w inne miejsce?
P: Przyjechałem tu, ponieważ są tu piękne widoki, jak pan widzi, jest tam molo oraz bardzo ładny i ciepły piasek na plaży.

R: Ile pan już tutaj przebywa?
P: Teraz akurat są wakacje, więc wie pan około 1 tygodnia, ale bardzo drogo noclegi kosztują.  

R: Skąd pan dowiedział się o tym pięknym miejscu?
P: Dowiedziałem się od mojego taty, który już nie żyje. Przyjechaliśmy tu jak miałem 11 lat z mamą i tatą, byliśmy tu 3 dni i bardzo mi się spodobało i pomyślałem, że przyjadę powspominać stare czasy.

R: Dobrze, skąd pan przyjechał czy ma pan daleko od tego miejsca?
P: Nieee, mam blisko mieszkam w takim mieście jak San Fierro, tam też są plaże, ale bardzo małe i nieładne.

R: Jak ocenia pan miasto San Fierro, a jak Los Santos?
P: Proszę pana, w San Fierro się wychowałem, ale tu w Los Santos jest wyjątkowo pięknie tylko w niektórych miejscach, wiem, że tu są gangi, czyli Families i Ballasi jak dobrze pamiętam, ale Los Santos jest lepsze.

R: Jak ocenia pan pobliską wodę na plaży?
P: Jest ciepła, ale też brudna.

R: Przyjechał pan sam czy z rodziną?  
P: Przyjechałem z rodziną, czyli z żoną i 2 dzieci.

R: Dobrze to tyle ile chciałem wiedzieć, chciałby pan kogoś pozdrowić?
P: Pozdrawiam mamę, która jest w San Fierro.

R: Jest pan chętny na zdjęcie pamiątkowe?
P: Jasne.

VDgjwdI.png

Jak widzicie, miejsce to jest lubiane przez ludzi, ale nie do końca woda na plaży jest brudna, nieczysta. Przyjezdny wspomniał też, że kiedyś tu był i chciał przypomnieć stare czasy. Czyli nie tylko przyjeżdżają tylko ludzie z Los Santos, ale też z miasta San Fierro lub Las Venturas. W Las Venturas można wywnioskować po piaskowej powierzchni, że jest ciepło i też tam są plaże, kto wie może nawet lepsze, ale z niewiadomych przyczyn też przyjeżdżają tu ludzie z Las Venturas.

IOkfsnT.gif
XGwBbve.png

Dziękuję za poświęcenie chwili na ten artykuł, pozdrawiam oraz życzę miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News: Junior Pressman @TheKrzychu13
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Journalist @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.