Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tomcio.

Derby.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36868
Login: lysyooo
Nick oskarżonego: Tomcio.
Powód skargi: Jazda pod prąd i wjazd w mój samochód
Data zdarzenia: około 21:00, 15.04.2023
Dowody:  

Spoiler

image.png.9ef9bdbf91ba9472065981b30cacc88e.png1 screen, na którym tomcio. wmawiał mi że mnie wymijał i nie jechał pod prąd.

Spoiler

image.png.136906f9ac79195aa47c145e824ac104.png2 screen na którym obwinia mnie, że to ja jade pod prąd tyłem.

Nagranie, które wszystko przedstawia

Opis sytuacji: Jechałem do mechanika samochodem z rozwalonym silnikiem ( zjeżdżałem na własciwy pas, ponieważ chwile przed początkiem nagrania była stłuczka z  kilkoma samochodami i mnie wybiło), z naprzeciwka jechał Tomcio., który jechał pod prąd i we mnie wjechał nie próbując się nawet zatrzymać. Później twierdził, że cały incydent stał sie przeze mnie. Skarga powstała tylko dlatego ,że oskarżony nie chciał okazać skruchy, a po drugie sam chciał ją zobaczyć i sie pośmiać.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.d6d7a4d0d8d421471abfa9a25fb025f7.png

jeżeli mam być szczery, wina leży po mojej jak i po twojej stronie, ponieważ obydwoje jedziemy pod prąd wiec nie wiem dlaczego całą wine zwalasz na mnie skoro wina leży również po twojej stronie

ja mogę oczywiście pokryć szkody tylko gdy administracja mnie o to poprosi, nie pozdrawiam

5 minut temu, Derby. napisał:

Nie zgadzam sie, wina leży tylko i wyłącznie po twojej stronie. Mimo tego, że mnie wybiło to odrazu wróciłem na swój pas, ale za to ty jechałeś sobie pod prąd w dodatku chodnikiem i wyjechałeś mi przed maskę w ostatniej chwili.

i ty nie jechales sobie pod prad? przeanalizuj sobie swoje nagranie i dopiero zacznij odpowiadac bo sam pod soba dolki kopiesz xD

dodam rowniez, ze ja chcialem cie wyminac poniewaz jechales po MOIM pasie, lecz w ostatnim momencie wyjechales mi przed maske wiec nie mow, ze wina lezy po mojej, czas na reakcje byl zerowy wiec nie mialem co zrobic, z fartem

Przeanalizuj to ty sobie moją odpowiedź, w której napisałem ci ŻE MNIE WYBIŁO i ODRAZU WRÓCIŁEM NA SWÓJ PAS aleeeeee TY JECHAŁEŚ OD SKRZYŻOWANIA CAŁY CZAS CHODNIKIEM po ZŁEJ stronie , więc teraz nie pisz że miałeś zerowy czas rekacji, bo dobrze mnie widziałeś, a po drugie jak chcesz wymijać to polecam ci objeżdżać samochód, a nie w niego wjeżdżać.

przy takiej predkosci nie mialem czasu na reakcje, w dodatku jak pojawiasz mi sie przed maska z tzw. "dupy"

moja ostatnia wypowiedz, czekam na odpowiedz administacji, jezeli zostane poproszony o zaplate to owszem zaplace, lecz nie czuje sie w tej sytuacji w 100% winny

W związku z tym że obydwoje popełniliście błędy, nie wyciągne od nikogo konsekwencji oraz upominam was obojga o zachowanie większej ostrożności na drodze

@Derby.Twój pojazd był uszkodzony przez co nie był zdatny do poruszania się po drodze,( Powinieneś się zatrzymać na poboczu )

@Tomcio. Nie powinien znajdować się na przeciwległym pasie do twojego  kierunku jazdy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.