Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza microb oraz Emploi

Luzny.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: luzny
Nick pracownika/ów: microb, Emploi
Powód skargi: łamanie regulaminu Frakcji 
Opis oraz data zdarzenia: wczoraj koło godziny 3;00 nad ranem razem z Graczem Laura palmer śmigaliśmy po SF prywatnymi pojazdami ( sultanami) w momencie wjezdzania pod gorke zdezylismy sie z graczem ktoremu w wyniku zderzenia zepsuł się silnik , po czym gracz napisał reporta do supporta Emploi który z resztą również jest we frakcji SAFD, że zepsuł mu sie pojazd i nie ma co teraz zrobić ,dalej konwersacji pana Emploi oraz gracza nie znam bo zaraz po przyjściu pana Empoia odjechaliśmy , lecz chwile później znów przyjechaliśmy w te samo miejsce i ten sam gracz stał w tym samym miejscu oczekując na pana Emploia z Naprawką który w tamtym czasie był na służbie wraz z Graczem Microb ,z Graczem Laura palmer odnieśliśmy wrażenie że do puki stoimy przy graczu któremu padł silnik to SAFD nie podjedzie a wręcz krecili się wokół nas i oczekiwali na to żebyśmy odjechali , czego nie zrobilismy bo wiedzielismy co sie świeci , po 10 minutach kręcenia się przy nas w końcu do nas dojechali i wrzucili do pojazdu naprawke. chce równiez zaznaczyć że w SAFD nie jestem ale z tego co mi wiadomo od przynoszenia naprawek jest SARA a nie SAFD .
Dowody w postaci ss'ów lub logów: https://imgur.com/a/fK2G2iU 

image.png.98e4909b58c07e38e9de6aff60cfe9f3.png

image.thumb.png.3b1c11607081869ac15381681ff19c06.png

image.png.5d1a2bf4625cc941e28dacdfc5b30005.png

Hej, wytłumaczę krótko i na temat.
Cała akcja zaczęła się około godziny 3 w nocy. Spędzaliśmy czas na służbie patrolując ulice, w tamtym momencie nie mieliśmy innych czynności do wykonywania, ze względu na niską aktywność zgłoszeń. Od razu wspomnę iż, jeżeli nie masz pojęcia jaka była treść zgłoszenia, nie musisz jej wymyślać, byłeś na miejscu i dobrze wiesz co się stało. Jednakże po przyjęciu zgłoszenia, przeteleportowałem się w celu wyjaśnienia całego zajścia, niestety nie potrafiliście się pogodzić, zakończyło się to zwykłym odjazdem z powodu braku dowodów. Nie chciałem zostawić sytuacji bez żadnego skutku, postanowiłem pomóc graczowi w postaci dostarczenia zestawu naprawczego, nie widzę w tej sytuacji nic rażącego, wystawiłem do gracza "pomocną dłoń". W tamtym momencie na służbie nie znajdował się żaden pracownik SARA, od razu mówię, nie jestem tego pewien na 100%. Wspominasz również że "kręciliśmy się wokół" byście odjechali, całkowicie to nie ma sensu, na to wychodzi że mielibyśmy czekać na Wasz odjazd, by pomóc graczowi. Odnośnie tego, takiej sytuacji nie było, nie rozumiem co naprowadziło Cię na takie refleksję. Moim zdaniem jest to totalnie wymyślony scenariusz, by tylko zapełnić treść, oczywiście jeśli poparłbyś to dowodem, niemiałbym nic przeciwko. Jeśli będzie taka konieczność, mogę również opisać sytuację z zgłoszeniem, lecz nie widzę większego sensu by to robić. Ode mnie to tyle, dziękuje za uwagę. Pozostało nam tylko wyczekiwać na werdykt zarządu.

Witam serdecznie, również udzielę odpowiedzi. Wyżej już było opisane w jakich okolicznościach sytuacja się wydarzyła i kiedy. Natomiast Supporter emploi, przyjął zgłoszenie na graczy, nie wiem dokładnie o co tam chodziło, lecz nie w tym rzecz. Dostarczyliśmy zestaw naprawczy, ponieważ chcieliśmy wyciągnąć "pomocną dłoń" graczowi. Wydaję mi się że na serwerze aktualnie nie było żadnego pracownika SARA, więc gracz nie miał jak się przetransportować oprócz zwykłego pchania. Nie będę się rozpisywał ponieważ wyżej zostało to opisane dokładnie przez kolegę. Oczekujmy na werdykt.

żeby nie było nieporozumień panowie w tej skardze nie chodzi mi o wasze ukaranie bo to będzie bez sensu tylko o to żebyście wiedzieli co możecie a co nie i tak super że wyciągacie do gracza pomocną dłoń bo tego potrzeba ale to po za służbą , z tego co mi wiadomo jeżeli ja jako pracownik SAMD zrobił coś podobnego to sam bym za to oberwał.

Witaj @luzny.mt,
Dziękujemy za nadesłanie skargi na naszych pracowników.

Zgodnie ze standardami nasi pracownicy nie powinni wykonywać takich czynności na służbie, ponieważ od tego jak słusznie zostało to zauważone - jest SARA. Jednakże w sytuacji, kiedy nie ma SARA oraz w skardze nie ma zawartego dowodu odnośnie ich obecności jestem skłonny przejść na stronę moich pracowników - nie zrobili w tamtym momencie błędu, a nawet pomogli graczu kiedy nie było odpowiedniej służby. Skargę odrzucam, lecz w momencie kiedy byłyby służby pracownicy by otrzymali karę zawieszenia.

Pozdrawiam
Reiji_Sakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

podpisreiji.png.36b639ab1c4ca89b82bf1da52f5e9f42.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.