Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na SprytsBeng

McMati

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15507
Login: Leszek
Nick oskarżonego: SprytsBeng
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki na czas
Data zdarzenia: 31.03-14.04.2023
Dowody: 

Spoiler

image.png.3355a44d31866592a2b5ec03530f7ea3.png

Opis sytuacji: Gracz otrzymał ode mnie 16,669$. Nie oddał pożyczki do wyznaczonego czasu (14.04.2023).
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.6bfada0ae219e41587f6151c2ba3d50f.png

Serio @Leszek*nt napisałeś skargę o takie ''głupstwo''? Jeszcze jako supporter, gdzie dużo większy majątek masz??? Myślałem, że to jest jako ''donejt'', bo w takim czasie, okresie miałem ciężko, bo jeszcze dług 200k u @KamiloLZK, którego spłaciłem wczoraj 14.04.2023... I szukałem tak zwanego ''pocieszenia'' i nagle Ty się zgłaszasz. I dałeś bez problemowo.
Ile razy taki @Banan99 mi dawał podobnie donejty, tylko mniejsze, bo max 6969$. On ma rekordy u mnie ten admin. Plus podobne donejty od Was wszystkich co mi dawaliście od 2021 roku.
Wy macie większe majątki - O DUŻO WIĘKSZE. A ja co mam? Max Sultana FT od @KamiloLZK, którego spłaciłem + PCJ-600, Faggio od @Ostry., Perenniala urodzinowego od @Banan99 i Glendale z faburarki grudzień 2022.
A wystarczy spojrzeć na majątek np. @Toya, @Euzebiusz, etc. Ja też chcę mieć taki majątek jak Wy. A nie stać w miejscu.

O tej ''blachej'' sprawie zapomniałem. Mam w ciul nawalone na głowie. I nie gram na jedynym serwerze jak ProjectRPG. O tym wiecie bardzo dobrze.
@Banan99, jakie rozwiązanie robimy w tej sprawie?
JESTEM zszokowany bardziej o tym serwerze jak ProjectRPG. Serio. Skarga o takie ''ciulstwo''.

Ode mnie to tyle. 🙂

Jak @Leszek*nt będzie chciał to mogę oddać. Ale dla mnie to jest śmieszne. Dużo większy majątek ma. A o 16669$ mu żal. 😄 
Czekam na Twoją odpowiedź @Banan99.
Miłej soboty.
PS. A Wy się śmiejcie, śmiejcie ''śmiechowymi reakcjami''. Życzę Wam na ''zdrowie''. Ciekawie co by było gdyby Was spotkało takie ''świństwo''.
Pozdro, pozdro na rejonie.

Kochanie: Mam tylko 41783$. Można powiedzieć 42k w przybliżeniu.
Bo tak jak mówię: Wczoraj 14.04.2023 spłaciłem @KamiloLZK te 200k za jego Sultana FULL TUNE. I tylko tyle mam.
Jak @Leszek*nt będzie takie małe pieniądze chciał, gdzie ma większy majątek - oddam.
Ja jestem UGODOWY! <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.