Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na graczy Szymon4325 i Pi0trekk

50cent

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  69887
Login: bospere
Nick oskarżonego: Szymon4325 , Pi0trekk
Powód skargi: Działanie na szkode serwera poprzez próby wyłudzenia pieniędzy na skargach.
Data zdarzenia:  12.04.2023 
Opis sytuacji: Obaj gracze komunikują się poza serwerem na co dowód jest w dzisiejszych logach, gdy pisałem do Pi0trekk który ma mute na pisanie oraz vc to odpisywał Szymon4325. Według mnie jest to oczywiste, że te dwa małe cwaniaki próbują wyłudzać pieniądze przez skargi na forum. Dzisiaj dostałem skargę od pi0trekk a prawie identyczną skargę napisał jego kolega na innego gracze. Porównajcie sami 😉

Skarga Pi0trka : 

Skarga Szymona: 

Wspomnę, że szymon pisał coś pod moją skargą że wlatywałem w jego pojazd dodo z tym że tu nigdy prawka na dodo nie mialem. iksde

Tacy gracze szkodzą serwerowi i proponowałbym wycofanie skargi @Szymon4325 na @YOHNY oraz zablokowanie możliwości składania skarg dla tych użytkowników lub ban.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Pi0trekk @Szymon4325

Jeszcze mała dopiska bo zauważyłem w archiwum skarge szymona na gracza ciomkerson, piszą te skargi jak poparzeni z nadzieją że cos na tym zarobią. Tamta skarga napisana we wtorek hmm.. 

I prawie zawsze ta sama gadka, że po wymianie uświadomili sobie itp. Również yohny w swojej skardze wspomniał, że szymon wręcz nalegał na wymiane I tak samo było w moim przypadku, piotrek prawie mnie prosił żebym kupił od niego pojazdy I sam dawał cene.

Siemka, widzę napisaną na mnie skargę, więc się wypowiem. Drogi graczu, przypomnę ci, że administracja jak i moderatorzy, każdy widzi na kogo ja, czy @Pi0trekk piszemy skargi. Jeżeli gracz @Pi0trekk, sprzedał swój pojazd mananę, wartą około 300,000$ za contandera wartego bodajże 150,000$, z racji iż gracz @MamHelkedokonał podczas wymiany dopłatę w wysokości 45,000$ cena została wyrównana na 200,000$. Wymiana byłą między graczem @Pi0trekkjak i @MamHelke. Auto zostało sprzedane za zaniżoną cena o około 45%, przekroczyło to dozwoloną cenę zaniżenia, lub zawyżenia, czyli 25%.

Gracz @Pi0trekk, aby uniknąć w przyszłym czasie bana, lub innego rodzaju kary, napisał skargę, aby doszło do porozumienia. Mam nadzieję, że rozumiesz @50cent?

Proszę o odpowiedź z twojej strony @50cent, rozumiemy się?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.