Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na *Mirek*

Dawid1931*NF

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3111
Login: Dawid1931
Nick oskarżonego: *Mirek*
Powód skargi: wysłanie na pp aut organizacyjnych i nie oddanie kasy po czym opuszczenie org
Data zdarzenia: 09.04.2023
Dowody: 

Spoiler

image.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.png

Opis sytuacji: gracz tutaj ten wzią bez pytania lub poinformowania flasha kolegi odstawił mu ulanusa i tak po 20 min flash był na pp mirek nie odpisywał nie reagował daliśmy mu szanse nie skorzystał i odszedł za boxa 500 $ trzeba bulić + naprawa a za flasha 2k + naprawa 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.b79a0ea416557c9e976278545ed49450.png
(Ogółem pisze jeszcze raz bo ucichło i nikt z administracji nie odpisywał)

image.png.5d434f5b139585d2e8ab3998ba9b14df.png dodam jeszcze to za flasha

Nikt nic nie mówił że pisałeś jedynie co napisałeś to "odchodze elo"

w tamtym czasie byłeś cały czas aktywny na dc a co do sapania sie najpierw pisaliśmy do ciebie co odwalasz bo wziełeś furke bez pozwolenia która była na parkingu poza bazą org nic nie odpisywałeś to sobie darowaliśmy po jakiś 20 min już dokładnie nie pamiętam furka była na pp za pościg o ten pościg to sie dowiedzieliśmy z pp o tym

kiedy normalnie pytaliśmy sie o co chodzi i na dc i w mta to miałeś w dupie to więc postanowiłem być taki sam co do przelewów przelewałeś je do gracza @PanQ*NFon ci odesłał kase i napisał że za mało a ty próbowałeś sie dogadać o 2,4k gdzie za wszystko wyszło 3k (bez paliwa) zamiast dogadać sie by było wszystko git w skardze to dalej ciągniesz ten temat napisałeś na mie skarge która nawet nie była zgodnie z wzorem XD ale to pominiemy dałeś tam powód że bez powodu pisze na ciebie skarge po czym napisałeś powód mojej skargi na ciebie XD 

ja na miejscu @Toyaproponował bym żeby mirek oddał mi tą kase i sie rozejdziemy bo to jest śmieszne co on robi (a tak poza skargą chciał bym wiedzieć kiedy zebra będzie bo musi tam na dc mojej org wbić bo oczywiście tak jest w regulaminie)

A jeszcze mirek bo cały czas piszesz o tym że cie miałem w dupie tak samo jak ty mie miałeś ale czemu nigdzie nie zgłosiłeś że ci sara boxa z org zadupiła 

A jeszcze mirek bo cały czas piszesz o tym że cie miałem w dupie tak samo jak ty mie miałeś ale czemu nigdzie nie zgłosiłeś że ci sara boxa z org zadupiła 

jeszcze jedno mireczku skarga sie rozchodzi o kase a nie o to co kto i kogo miał w tych twoich 4 cyferkach czy jakoś tak

Po przeanalizowaniu logów z waszej organizacji jasno wynika, że wiedzieliście o tym pościgu i gracz prosił was o wyciągnięcie go, bo jest w pracy. 

@*Mirek* mimo wszystko oddaj te 3000$ graczowi za straty, ile na to potrzebujesz czasu aby dokonać przelewu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.