Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Dawid1931*NF

*Mirek*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 67393

LOGIN: Mr_ShadoweQ

POWÓD: Pisanie na mnie skargi bez powodu za to ze nie zaplaciłem za samochody organizacji.

WYJAŚNIENIE: Pisałem do Dawid1931*NF i PanQ*NF ile mam zapłacić a oni nie odpisywali Po jakims czasie PanQ odpisał i zapytałem sie ile zapłacić, wysłałem mu 2k i odpisał ze za mało. Po chwili mnie zablokował a gdy wysyłałem pieniądze to je odsyłał.

a gdzie było poinformowane na dc że taka sytuacja była nigdzie na chacie nie było takiej informacji że auto ci zgarneli za pościg a co do chatu org w grze zapewne grasz tutaj już długo i wiesz jak szybko czasami te wiadomości znikają przez ten czas byłeś na serverze pisaliśmy na chacie org wiele razy co z autem było to samo zrobić odpisać po kilka razy byśmy zobaczyli wiadomość dopiero po prawie godzinie jedynie co odpisałeś to że odchodzisz 

Nikt nic nie widział że pisałeś pisaliśmy tyle razy i na dc i na chacie w grze nawet na pm ci pisałem a i jeszcze jedno wziełeś furke PanQ nawet sie nie pytałeś go i tak po 20 min furka była na pp

jeżeli pisałeś tyle razy to podaj mi dowody na to logi screeny co kolwiek

a i pamiętaj 3k do oddania za furki

a tam mireczku w powodzie napisałeś że bez powodu pisze skarge po czym napisałeś powód 
powiem ci tyle przemyśl czasem co piszesz bo to śmieszne sie powoli robi

a i chyba nie wiesz jak wzór na skargi wygląda to ci linka dam żebyś pamiętał na przyszłość 

tutaj masz wzór na pisanie skarg 

Na wstępnie chciałbym przypomnieć że w tym dziale obowiązuje wzór z tego tematu: https://projectrpg.pl/topic/33-wzór-i-regulamin-działu/
Przechodząc dalej chciałbym przypomnieć że należy okazać jakiekolwiek dowody lub wskazać ich miejsce w przypadku spraw związanych z logami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.