Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Największe wady serwera według graczy.

RomanBellic

Rekomendowane odpowiedzi

XRdQHYM.png

Pasek-u-ywany-pod-nag-wkiem

Witajcie! Z tej strony Pressman RomanBellic, a w dzisiejszym artykule przedstawię Wam opinię graczy na temat wad, które zauważyli podczas rozgrywki. Zapraszam do lektury!

VDgjwdI.png

Przemierzając ulice stanu San Andreas, natknąłem się na odwrócone tablice rejestracyjne w Solairze. Pomyślałem wówczas, że błędów na serwerze ProjectRPG jest niewiele, a jeśli są, to nie uprzykrzają one życia graczom. Jednak mój znajomy uświadomił mnie, że serwer posiada mnóstwo mniejszych wad. Z racji tego, iż jest on pesymistą i wszystko według niego nie jest wystarczająco dobre, postanowiłem sprawdzić, co na temat wad na serwerze sądzą jego gracze. Pierwszego z nich spotkałem nieopodal warsztatu w Los Santos. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Panem FraguS'em!

Gzqqb1L.png

v1YK0Kr.png

RB - Pressman RomanBellic | F - @FragusS

RB: Witam! Z tej strony RomanBellic z Redakcji Prasowej Project News!
F: Witam serdecznie.

RB: Jak Pan się nazywa?
F: Mam na imię Daniel.

RB: Ok, a jak długo gra Pan na serwerze?
F: Rejestracji dokonałem 8 maja 2021 roku, więc obecnie mój staż na serwerze to prawie dwa lata - wówczas na serwerze spędziłem ponad 1180 godzin.

RB: A jak długo pracuje Pan w San Andreas Transport Corporation?
F: Można powiedzieć, że blisko rok. Ponieważ niedawno wróciłem do frakcji po pięciomiesięcznej przerwie.

RB: Czy uważa się Pan za doświadczonego gracza?
F: Ciężko odpowiedzieć na to pytanie, gdyż na pewno jakieś doświadczenie udało mi się dotychczas zdobyć. Aczkolwiek nie uważam siebie w pełni za doświadczonego gracza, ze względu na fakt, że nie posiadam wiedzy w każdej dziedzinie.

RB: Rozumiem, a przechodząc do sedna naszego wywiadu, czy zauważył Pan jakieś wady na serwerze? Jeśli tak, to jakie?
F: Każdy serwer ma swoje wady i zalety; mimo wszystko na ProjectRPG nie ma obecnie żadnej rzeczy, która by mi w jakikolwiek sposób przeszkadzała. Są na pewno jakieś małe mankamenty, które bym zmienił, aczkolwiek uważam, że jest to kwestia gustu i podlega to na pewno dyskusji, gdyż każdy ma odmienne zdanie.

RB: Czyli według Pana serwer nie posiada dużych wad?
F: Są to raczej małe wady, które nie mają wpływu na naszą rozgrywkę. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Dobrze mi się gra serwerze, nic mi obecnie nie przeszkadza.

RB: A co Pan sądzi o zarządzie serwera?
F: Jeżeli chodzi o RCON'ów to uważam, że są to ludzie, którzy po prostu znają się na swojej robocie, chcą, aby serwer wciąż się rozwijał i widać ich zaangażowanie, zapał i ogromne serducho, które w to wkładają. Osobiście, każda osoba mi odpowiada, nie mam do nikogo problemu.

RB: W takim razie, gdy już znamy Pana opinię na temat tego, czy serwer ma jakieś wady, możemy przejść do zakończenia. Czy chciałby Pan kogoś pozdrowić?
F: Jak najbardziej, swoje pozdrowienia pragnę skierować do całej frakcji SATC oraz moich dobrych przyjaciół - @Slajdzik, @Guzik, @arayy, @wojtpower, @Mixed, @PolisheQ.

RB: Dziękuję za wywiad i pozdrawiam!
F: Dziękuję również i życzę miłego dnia i pozdrawiam serdecznie.

VDgjwdI.png

Jak widzimy gracz z tak długim stażem, jaki ma FraguS, nie widzi wielu błędów na serwerze. Ponadto FraguS docenia pracę całej administracji, którą również serdecznie pozdrawiam i wspieram we wszystkim, co robią! Czy oznacza to, że serwer nie posiada znaczących wad? Wyjeżdżając z parkingu nieopodal warsztatu w Los Santos, zauważyłem, iż ktoś zatrzymuje się przy mnie swoim Club'em. Po krótkiej rozmowie o sprawach bieżących i wyjaśnieniu "Co się robi w tej prasie?" przeszliśmy do konkretów i zapytałem Pana yosef'a o to, co najbardziej przeszkadza mu na serwerze. Zapraszam do wywiadu z dumnym posiadaczem "golfa"-yosef'em.

Gzqqb1L.png

2rgZ2Wx.png

RB - Pressman RomanBellic | Y - @yosef

Y: Witam.

RB: Jak się Pan nazywa?
Y: Yosef.

RB: Ile czasu gra już Pan na serwerze?
Y: Od dwóch lat.

RB: Jasne, rozumiem. A czy w tym czasie zauważył Pan jakieś wady na serwerze? Jeśli tak, to jakie?
Y: Tak, zauważyłem słabą pracę, którą jest drwal. Moim zdaniem gra powinna być też zoptymalizowana. I zarobki w pewnym procencie bym zwiększył.

RB: Ok, a czy uważa się Pan za doświadczonego gracza?
Y: Wydaje mi się, że mogę się tak nazwać.

RB: A co Pan sądzie o zarządzie? Czy się sprawdza?
Y: Tak, zarząd się sprawdza, chociaż że miałem parę kar słusznych, które skutkują.

RB: Czyli podsumowując, według Pana serwer nie jest pozbawiony wad?
Y: Tak.

RB: Ok, dziękuję za udzielony wywiad i serdecznie pozdrawiam! Czy chciałby Pan kogoś pozdrowić?
Y: Pozdrawiam wszystkich Maliniarzy.

RB: Ja także pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Y: Dobra, nara.

VDgjwdI.png

Pan yosef na serwerze widzi już więcej wad. Niestety obecna optymalizacja nie jest dla niego wystarczająca, a także narzeka On na pracę drwala. Odnośnie do popularnego dawniej drwala zgadzam się z Panem yosef'em w 100%. Praca utraciła swój sens, patrząc na zarobki, a wliczając w to zakup auta do transportu drewna, wolę pojeździć godzinkę na kosiarkach, gdzie zarobki są dwa razy większe, a specyfika pracy spada do zera. Liczymy na to, że administracja przywróci niebawem dawny blask pracy drwala! Jeżdżąc po ulicach Los Santos, zajechałem na parking sąsiadujący z lotniskiem. Spotkałem tam Pana mAti'ego, który opierał się o swojego pięknego club'a. Po dosyć obszernej rozmowie na temat jego auta (od tamtego momentu stałem się serwerowym golfiarzem i rozglądam się za nietuzinkowym club'em) zapytałem się, czy mAti znalazł na serwerze większe wady. Zapraszam do wywiadu, z którego dowiecie się, co Pan mAti sądzi na temat wad serwera!

Gzqqb1L.png

xVcqUiw.png

RB - Pressman RomanBellic | M - @mAti.

M: Witam serdecznie.

M: Nazywam się Mateusz, a w gierce mAti.

RB: Ok, a jak długo Pan gra na serwerze?
M: Konto mam założone od października 2020 roku, godzin mam niecałych 1000, a zacząłem grać aktywniej od ubiegłego roku początek lutego.

RB: A czy uważa się Pan za doświadczonego gracza?
M: Jakieś pojęcie, o serwerze mam dosyć duże moim skromnym zdaniem, więc mogę w niektórych kwestiach się wypowiedzieć.

RB: Czy podczas tych dwóch lat gry zauważył Pan na serwerze jakieś wady?
M: Tak naprawdę to grałem mocno w kratkę w tamtym okresie, dopiero tak, jak wspomniałem, zacząłem grać aktywniej w ubiegłym roku natomiast jeśli chodzi o to, czy jakieś wady się pojawiły to raczej nie, na pewno aktualizacje się zaczęły pojawiać dużo rzadziej, administracja nie wszyscy, ale w tamtym okresie, zwłaszcza kiedy serwer się rozwijał i były to jego początki, była zdecydowanie lepsza i bardziej komunikatywna.

RB: Zaczął Pan coś mówić o administracji. Jak Pan ją ocenia?
M: Nie lubię nikogo oceniać i nie jestem od oceniana innych, ale niektóre osoby biorą zbyt bardzo do siebie tę posadę i momentami trochę przesadzają, było dużo afer na przykład związanymi ze skargami, które były rozpatrywane w dosyć specyficzny sposób i community serwera się z tym nie zgadzało. Natomiast są osoby, z którymi można porozmawiać i fajnie spędzić czas, luźno podchodzą do tego i to mi się podoba.

RB: Ok, jeśli już znamy Pana opinię na ten temat, to możemy przejść do końca wywiadu! Czy chciałby Pan kogoś pozdrowić?
M: Oczywiście, chciałbym pozdrowić swoją organizację Burnouts, społeczność serwera, oraz administrację, buziaczki.

RB: Dziękuję za miły wywiad i do zobaczenia!
M: Miłego!

VDgjwdI.png

Potężny fanatyk golfików powiedział nam, iż jego zdaniem na serwerze nie ma żadnych większych wad. Jednak jego zdaniem administracja serwera podchodzi do niektórych rzeczy zbyt poważnie, a także rozpatruje niektóre wnioski na niekorzyść graczy. Z Panem Mateuszem pożegnałem się spaleniem opon w golfie i odjechałem w stronę bazy biznesu. Po 20 minutach przerwy wsiadłem w Rancher'a i po drobnej stłuczce z graczem, który także jechał Rancher'em udałem się do warsztatu. Naprawiając auto, zauważyłem tam Pana (chociaż jego skin na to nie wskazuje) o nicku Spawacz.exe. Porozmawiałem z nim o tym, dlaczego nie naprawia swojego Premier'a (teraz już wiem, że brak drzwi = szybsze wsiadanie przy ucieczkach przed policją), a także o tym, co najbardziej uprzykrza mu życie na serwerze. Zapraszam na ostatni wywiad w tym artykule! 

Gzqqb1L.png

T6GXXbz.png

RB - Pressman RomanBellic | S - @Spawacz.exe

RB: Witam! Z tej strony Roman Bellic z Redakcji Prasowej Project News!
S: Witam!

S: Jestem Patryk.

RB: Ok, a jak długo gra Pan na serwerze?
S: Od 1 stycznia tego roku, na wielkim kacu, trzeba było coś porobić i padło ma ProjectRPG.

RB: Rozumiem, a czy uważa się Pan za doświadczonego gracza?
S: Można tak nawet powiedzieć.

RB: W takim razie przejdźmy do sedna naszego wywiadu. Czy zauważył Pan na serwerze jakieś wady?
S: Oczywiście. Jest wiele wad.

RB: A jakie konkretnie?
S: Największą, mniej zauważalną dla niedzielnych graczy jest bardzo słabe promowanie serwera.
Grając tu już jakiś czas, ma się wrażenie, że właściciele niezbyt poważnie podchodzą do tematu serwera.
Graczy coraz mniej.

RB: A czy są jakieś wady wewnątrz serwera?
S: Hmm, ciężko powiedzieć, ale właśnie te słabe zaangażowanie administracji jest tu kluczowe. Słabo ogarnięte prace. Strasznie nierówne.

RB: Ok, a przechodząc do zarządu serwera-jak Pan go ocenia?
S: Tak jak wyżej napisałem, podejście wręcz zerowe. Przynajmniej tak mi się wydaje.

RB: Jeśli znamy już Pana opinię, to możemy przejść do końca wywiadu. Czy chciałby Pan kogoś pozdrowić?
S: Całą organizację Triada i frakcję SARA. Będę w telewizji?

RB: Również pozdrawiam i życzę miłego dnia! Może nie w telewizji, ale w prasie.
S: W takim razie elegancko, z fartem!

VDgjwdI.png

Pan Spawacz.exe wyraził się mocno negatywnie w odniesieniu do administracji. Czy Jego opinia ma pokrycie z rzeczywistością? Tego niestety, jako wasz oddany i obiektywny dziennikarz, nie wiem, ale wiem, że wy jako szanowani w społeczeństwie czytelnicy mojego artykułu oraz całej Redakcji Prasowej Project News możecie się podzielić swoją opinią na temat wad na serwerze w komentarzu! A ja życzę wam Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa! 

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Autor: Pressman @RomanBellic
 Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.