Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Filipek98* przez Laura_Palmer

Laura_Palmer

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @FilipeK98*
Data zdarzenia: 17:57 04.04
Opis zdarzenia: Zostawiłem pojazd na parkingu obok stacji w lv na którym są ograniczniki parkingowe i wóz został odholowany. Zapytałem jedną osobę z zarządu która twierdzi że nie jest to miejsce parkingowe ponieważ nie posiada linii. Jednocześnie też spytałem kilku graczy oraz członków administracji czy jest dozwolone parkowanie tutaj i napisali że żadnego odholowania nigdy nie było przez x godzin(ja sam tu parkuje od 900h),chciałbym żeby ktoś obeznany w sytuacji wypowiedział się na ten temat. A jeśli nie jest tu dozwolone parkowanie to prosiłbym o usunięcie ograniczników parkingowych które wskazują że parkować tu wolno.
Dowody: 
1337426151_MTA_SanAndreas04_04.202322_30_14.thumb.png.9afe69c1770b3e086e81770adcabcc7d.png327789376_MTA_SanAndreas04_04.202322_44_27.thumb.png.568c46b9f8c4324779d985c1783720b8.png

Jako iż zostałem oskarżony to się wypowiem. Podjechałem na stację gdzie znajdował się ów pojazd. Pytając się osób czy na stacjach benzynowych można zostawiać auta dostałem odpowiedź, że jeżeli nie ma wyznaczonych miejsc parkingowych to nie. Także skarga moim zdaniem jest bezpodstawna. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.