Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z liderem organizacji - PudzianzVolvo

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

cAqBVMy.pnginformacje.png

Witajcie! Senior Pressman Limek w sobotni wieczór was wita. Dzisiaj przedstawiam Wam jedną ze znanych osób na serwerze, mianowicie gracza @PudzianzVolvo. Opowie nam on trochę swojej organizacji, którą jest Jabol Warehouse. Zapraszam do przeczytania. 

Gzqqb1L.png

L: @Limek P: @PudzianzVolvo

L: Cześć! Ja jestem Senior Pressman Limek z redakcji Project News.
P
Witam. Z tej strony PudzianzVolvo.

L: Chciałbym zadać Ci kilka pytań odnośnie do Twojej organizacji, mianowicie Jabol Warehouse. Masz kilka minut?
P
Jasne, zadawaj, ile chcesz.

L: Super. To zacznę od pytania, skąd pomysł na nazwę organizacji? Czy ona coś oznacza?
P
Nazwa wzięła się ze sławnych filmików o Orle oraz jego ekipie co chciała robić napad na hurtownie jaboli. Z tłumaczenia na język polski oznacza ona właśnie hurtownie jaboli.

L: A kiedy powstała?
P
Organizacja powstała 4 lipca 2022 roku.

L: Rozumiem, że Ty jesteś jedynym właścicielem?
P
Jeśli chodzi o założyciela to tak. Zarząd składa się z następujących osób: @Anaskor, @WRIATHalien oraz @vEroX..

L:  No dobrze, opowiedz nam coś o niej.
P
Hm, co mogę opowiedzieć. Pomysł na nazwę już wiecie, skąd się wziął, także rozwinę ciąg dalszy. Byłem w kilku organizacjach, więc po czasie stwierdziłem, że czas iść na własne. Wymyśliliśmy z kilkoma osobami, że to jest dobry pomysł i od tego czasu funkcjonujemy. Wiadomo jak to w organizacjach, co jakiś czas ktoś odchodzi i przychodzi, lecz sądzę, że dajemy sobie radę całkiem dobrze na serwerze. Baz mieliśmy kilka, w tym tę farmę, na której były wykonywane zdjęcia, tylko zapomniałem ją opłacić i musiałem ją odkupić, czego nie żałuję - wiadomo, sentymenty i wspomnienia są często wyżej niż pieniądze, a je można odrobić, to nie będę żałować.

L:  Ile osób liczy wasza organizacja?
P
Na chwilę obecną organizacja liczy 15 osób.

L: Kto może dołączyć oraz jakie są wymagania?
P
Dołączyć może osoba, która ma: 800rp, 50h na serwerze oraz 2k wstępnego. Robimy wyjątki, ale to jeśli chce dołączyć znajomy członka organizacji.

L: Gdzie aktualnie znajduje się wasza baza?
P
Baza znajduje się na Hilltop Farm. Bardzo fajna lokalizacja, spora ilość miejsca, jesteśmy z niej zadowoleni.

L: Czy pamiętasz swoją pierwszą posiadłość organizacji? 
P:
No ba. Burger Shoot na Mullholand. Spoko baza, lecz doba spora. Miejsca było całkiem spoko.

L: Jakich aut możemy spodziewać się u was?
P:  
Różnych, różnistych. Posiadamy auta drogie takie jak Viper GTS, Infek, Bullet, lecz dużą liczbę pojazdów stanowią auta takie jak Sentinel w liczbie sztuk trzech. Potem mamy Flasha oraz inne takie jak Savanna, Pereniale, Waltona, Moombeama, Vincenta, Elegy oraz dwie Yankee-idealne pojazdy na drwala. Każdy pojazd ma coś porobionego, czy to body, czy jakiś silnik.

L: Gracze od was często odwiedzają strefę DM?
P
Mało co. Czasami się przejedziemy pogadać z ludźmi. Sojuszów jakiś wielkich nie mam, lecz spotykam tam znajomych z frakcji lub z innych organizacji.

L: Czy planujesz jakieś zmiany związane z nazwą organizacji?
P
Nie, nazwa będzie obowiązywać cały czas.

L: Okej, zatem co jest najważniejsze dla was w zespole oraz czym się kierujecie?
P:
 Kultura oraz komunikacja. Zarząd jest pomocny, mamy dużą aktywność na discordzie organizacji. Z kulturą wiadomo, bywa różnie, czy to, że tak powiem, góra się lekko zdenerwuje lub inny członek, ale dochodzimy do porozumienia.

L: Dziękuję bardzo za znalezienie czasu. 
P
Nie ma sprawy, również dziękuje Panu za chęci przeprowadzenia wywiadu.

L: Pozdrawiam całą organizację Jabol Warehouse. Czy Ty chciałbyś kogoś pozdrowić?
P
Dziękuje za pozdrowienia. Chciałbym pozdrowić organizację Dark Moon, Triadę, bo są tam spoko osoby.

L: Dziękuję i do zobaczenia!
P
Pozdrawiam serdecznie.

k1AwIr0.png

r1uvzyg.png

vOMrzGQ.png

mX0r5wz.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - 
Senior Pressman  @Limek
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja - Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.