Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Komponat

PauLovskY

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PauLovskY 

Nick oskarżonego:  @Komponat.
Powód skargi: brak warna i odrazu nadanie kary - Nadużywanie rangi
Data zdarzenia: 01.04.2023
Dowody:  widać w moich karach
Opis sytuacji: napisałem na czacie że jest godzina 12 a ja jestem ,,Naj***ny" komponat nie nadał mi warna ani nic i odrazu rzucił mute. Rozumiem jakbym komuś matkę wyzywał czy coś strasznego ale bez przesady 12h kary za takie słowo? Gościu ma ego top i kara jak nienormalny nawet nie dając warna i możliwości na poprawę zachowania 😜 

Witam, jak sam słusznie zauważyłeś użyłeś wulgaryzmu, a dokładniej w tej wiadomości użyłeś dwóch wulgarnych słów.  Twoje ostatnie kary są wręcz przeładowane ostrzeżeniami, a nawet mutem za brak kultury. Nie mam obowiązku dawać ci za każdym razem warna przed mutem. Patrząc na wszystkie te czynniki uważam, że kara była w pełni słuszna.

2 godziny temu, Komponat. napisał:

Witam, jak sam słusznie zauważyłeś użyłeś wulgaryzmu, a dokładniej w tej wiadomości użyłeś dwóch wulgarnych słów.  Twoje ostatnie kary są wręcz przeładowane ostrzeżeniami, a nawet mutem za brak kultury. Nie mam obowiązku dawać ci za każdym razem warna przed mutem. Patrząc na wszystkie te czynniki uważam, że kara była w pełni słuszna.

Podaj mi te zdanie w którym użyłem dwóch wulgarnych słów i to w dodatku te słowa za które były rapsy 🙂 bo z tego co wiem napisałem jeden wulgarny wyraz i to w dodatku nie urażający nikomu więc wystarczył warn i kara była nie słuszna. Sprawdź genezę poprzednich warnow/mute dlaczego w ogóle je otrzymałem. Upomnienie gracza należy za każdy przewiniony czyn a następnie ukaranie a nie ukaranie że względu na historię. Nie nadajesz się na te stanowisko. Nie pozdrawiam

Nie muszę sprawdzać za co dostałeś poprzednie kary, gdyż mają one powód "BK", czyli brak kultury. Patrząc właśnie na nie nadałem Ci karę wyciszenia bez Warna, gdyż sądząc po poprzednich ostrzeżeniach nie był to twój pierwszy raz w ostatnim czasie. Co do wyrażenia nie będę tutaj tego cytował, bo możesz to sobie sprawdzić w logach. W dalszym ciągu nie mam sobie nic do zarzucenia i podtrzymuję, iż kara była słuszna.

W dniu 1.04.2023 o 14:52, PauLovskY napisał:

Upomnienie gracza należy za każdy przewiniony czyn a następnie ukaranie a nie ukaranie że względu na historię.

Stosujemy skalowanie kar, jeżeli miałeś bardzo dużo ostrzeżeń za brak kultury to najwyraźniej one nie pomagają i wtedy zostaje nadana kara czasowa. 

Po sprawdzeniu logów karę uznaję za prawidłowo nadaną. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.