Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Opinia nowych malowań SAMD

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

5cvN6gr.png

informacje.png

Witajcie, z tej strony Senior Pressman Limek. Dzisiaj na krótko dla redakcji Project News oraz czytelników stworzyłem dwa wywiady z pracownikami frakcji San Andreas Medical Department.
Tematem są nowo dodane malowania do dwóch pojazdów. Zapraszam do przeczytania. Pozdrawiam!

Gzqqb1L.png

L: @Limek R: @ReKq

L: Witam, z tej strony Senior Pressman Limek z redakcji Project News. Czy miałbyś chwilę odpowiedzieć na kilka moich pytań, odnoście waszych nowych malowań we frakcji SAMD?
R:
Witam, z tej strony AEMT I ReKq z San Andreas Medical Departament, oczywiście, że tak.

L: Super. Jak oceniasz nowy wygląd malowań dla pojazdu Premier oraz Rancher?
R:
 Osobiście jestem zadowolony, że wgrali nam malowanie do naszego pojazdu patrolowego Premier. Przez długi czas pojazd stał on „nagi” miał tylko niebieski lakier i zamontowane na dachu koguty a teraz idealnie pasuje do reszty. Co do nowego Ranchera byłem miło zaskoczony, że dodali nam nowy pojazd do użytku.

L: Czy był to dobry a przede wszystkim potrzebny krok dla frakcji?
R
Moim zdaniem dodanie nowego pojazdu i malowania do premiera było dobrym krokiem, zachęciło to pełnoprawnych pracowników naszej frakcji do aktywnej służby (w tym mnie 😅).

L: Od jakiego czasu jesteś już we frakcji?
R
Jestem we Frakcji od września zeszłego roku.

L: Jasne, zatem czego nie możesz się doczekać w waszej frakcji, albo czego najbardziej brakuje?
R
Rzecz, na którą najbardziej czekam, jest nowy szpital 😎.

L: Dziękuję zatem za poświęcony czas.
R
Również dziękuję.

L: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
R
Wiadomo, że tak! Chciałbym pozdrowić: @wajt, @kicu215, @Wejperson, @Defol, @VasteK*nt, @Szender.mt, @teez. oraz resztę pracowników SAMD

L: Pozdrawiamy, do zobaczenia oraz powodzenia we frakcji!
R
Również pozdrawiam i życzę sukcesów w redakcji.

XGwBbve.png

L: @Limek M: @Mendozza

L: Witam, z tej strony Senior Pressman Limek z redakcji Project News.
M
Witam, z tej strony EMR III Mendozza z San Andreas Medical Department.

L: Czy miałbyś chwilę odpowiedzieć na kilka moich pytań odnoście waszych nowych malowań we frakcji SAMD?
M
Oczywiście, że tak.

L: Super, zatem bez żadnego przedłużania zaczynajmy. Kiedy i kto wam wgrał nowe malowania pojazdów frakcyjnych, Premiera i Ranchera?
M
Malowanie pojazdu Premier oraz nowy pojazd frakcyjny, jakim jest Rancher zostały nam dodane wczoraj około godziny 9-10, malowania wgrał nam Jator.

L: Jaka jest Twoja opinia na temat owych malowań?
M
Osobiście nowe malowania premiera, jak i zarówno ranchera podobają mi się, mają w sobie ten klimat oraz wyglądowo nawiązują do pozostałych pojazdów frakcji, jak wiemy, niedawno nasz premier był cały niebieski i nie wyglądało to za dobrze, natomiast nowy wygląd idealnie wpasowuje się w szeregi naszych pojazdów.

L: Mnie się akurat najbardziej premier. Czy to dobry strzał jako kolejna aktualizacja dla waszej frakcji?
M
Myślę, że tak, aczkolwiek nadal czekamy na nowy szpital.

L: Opowiesz nam może, od jak dawna jesteś we frakcji?
M
Pewnie we frakcji jestem już 2 miesiące i na razie nie mam planów jej zmieniać ❤️.

L: Rozumiem, zatem czego nie możesz się doczekać w waszej frakcji, albo czego najbardziej brakuje?
M
Tak jak wyżej wspomniałem, szpital. Również przydałyby się nam model np.: deski ortopedycznej.

L: Jasne. Dziękuję zatem za poświęcony czas.
M
Również, dziękuje, że mogłem uczestniczyć w wywiadzie.

L: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
M
Jasne! Pozdrawiam: @VasteK*nt, @Szender.mt, @teez. i całe SAMD, jak i graczy ProjectRPG.

L: Pozdrawiamy, do zobaczenia oraz powodzenia we frakcji!

k1AwIr0.png

U93aEFM.gif

GncQ9q0.gif

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - 
Senior Pressman  @Limek
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja -  Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.