Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na VasteK*nt

igosiekx

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 70078
Login: igosiekx
Nick oskarżonego: VasteK*nt
Powód skargi:  Ponieważ chcę się odwołać od zabranego prawa jazdy na służbie jak łamie KRD, po czym zostałem już i tak wywalony z frakcji więc chce odzyskać prawko dlatego pisze apelacje piszę pierwszy raz odrzuca, pisze drugi raz następnie odrzuca, powinien jak inni odrazu skrócić albo zakceptować, i jak widać na ss kłamie , że mi dawał ostrzeżenia żebym nie łamał krd, wszystko kłamie nie dawał mi żadnego ostrzeżenia się pomylił z kimś widocznie ale i tak zgłaszam skargę na niego ponieważ sie nadwyzsza rangą ze ma SUPPORT i wolno mu wszystko i myśli ze jest królem gry dlatego składam na niego skargę bo bardzo zle postępuje nad innymi graczami w stosunku do mnie, a z nim się dogadać nie da to dlatego pisze skarge bo mam go juz dość jak postępuje nad graczami i tym bardziej na mnie.
Data zdarzenia:  30.03.2023.r
Dowody:  Wysłane w załączniku 
Opis sytuacji:  To wyglądało tak jestem na służbie SAMD jadę do zgłoszenia zapomniałem ze w obszarze zabudowanym trza mieć 80 km / h  poprostu niechcący to zrobiłem i klikłem żebym jechał nieograniczoną predkośćią i złamalem KRD ale po krótkim czasie zobaczyłem ze mam na nie ograniczoną predkość ustawioną więc zmieniłem na 80 km/h ponieważ to było nie chcący bo ja przyważnie przestrzegam KRD i poprostu sie wtedy za bardzo zagadałem na discordzie z znajomymi i myślałem ze jade 80 km/h a była nieograniczona predkość, po krótce jak patrzyłem na licznik zmieniłem na 80 km/h i stosowałem się do KRD i poprostu skoro już nie jestem w frakcji SAMD To poprostu chcę się odwołać żeby odzyskac prawo jazdy, a jak widać odrzuca, mam wiecej ss ale sie nie zmiesciły w załączniku moge najwyżej podesłać gdzieś indziej  i najlepiej jak by został wywalony Z supporta albo chociaż dostał jakiegos warna Administracyjnego ponieważ chcę sie odwołac a jak widac odrzuca apelacje mam ss jak odrzuca następną apelacje gdy pisze 2 raz to tyle odemnie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Poinformowałem go na report, poczym odrzuca report też wysłane w załączniku.

obraz_2023-03-30_204143879.png

obraz_2023-03-30_204206609.png

obraz_2023-03-30_204221321.png

Cześć. Kara, która została nałożona przezemnie jest w stuprocentach poprawna. Według nagrania łamałeś KRD ( nagranie zostało wysłane RCON ). Dodatkowo, ostatnia kara, którą posiadałeś niczego nie nauczyła Cię. Będąc na czynnej służbie frakcji masz obowiązek przestrzegać KRD, co niestety złamałeś, a przez przypadek nie da sie wylaczyć ogranicznika, wyprzedzac, i bujac sie na boki. Następnie jeśli chodzi o twoją apelacje to nie mam obowiązku skrócenia ani zdjęcia jej. Nie mam również obowiązku nadania warna przed karą. Tyle odemnie.

Cześć kara jest niepoprawna, z takich powodów , że kłamiesz nie otrzymałem od ciebie kary która mogła mnie nauczyć więc w tym momencie kłamiesz więc zastanów się co piszesz potem pogadamy. Po tym jak widzę co piszesz to już lepiej skonczyć z tobą bo nic nie rozumiesz, i poprostu nie nadajesz się na stanowisko wybrane przez cb czyli SUPPORT badz czlowiek rozumny wtedy do mnie napisz bo nie dość , że sie tlumaczysz to jeszcze cos piszesz i dodatkowo kłamiesz.

Powiem ci tak jeśli nie rozumiesz pisałem ci już u góry najpierw bądz czlowiek rozumny co rozumie wszystko potem do mnie pisz, tlumaczysz sie klamiesz i cos jeszcze chcesz osiagnac tyle ci powiem bo wogóle piszesz co innego i nic nie rozumiesz co do ciebie pisze. I ty jako support masz obowiazki sprawdzac apelacje , akceptowac albo skracac ewentualnie ale widac z toba nic nie da rade zrobic i nic nie rozumiesz kto do ciebie pisze i wgl wiec no .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.