Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Dawior_DZIADUUU

Sajmon4

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 66513
Login: Sajmon4

Nick oskarżonego: @Dawior_DZIADUUU
Powód skargi: Oszutwo na fałszywych offkach 
Data zdarzenia: 29.03.2023r
Dowody: Wszystko w logach
Opis sytuacji: Zamieniłem sie za greenwoda 4kid z dobrym tune i doplacilem 420k, bo chlop mowil ze mial offki w wymianie 1,1kk to mi sie oplacalo no to sie zamienilem, a wczoraj wieczorem sie dowiedzialem ze on nie mial takich offek i klamal. Napisalem do niego o oddniane nie odpisuje, wiec chce to wyjasnic
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Dawior_DZIADUUU

Nie placze, oj pisales 

46 minut temu, Dawior_DZIADUUU napisał:

Gdzie ja ci pisalem ze mialem offki 1.1kk trade XD

Dałeś mi 920k w wymianie miałem offki w tych granicach w logach wszystko jest więc nw czemu mi tu płaczesz 

W wymianie ci dalem 1,02kk

1 minutę temu, Tubas napisał:

Takie dowody można bardzo łatwo podrobić, w tej sytuacji biorę pod uwagę tylko te napisane na serwerze.

Takich nie mam, ale one nie są podrobione.

Auto nie było warte tyle ile za nie dałem.

Screenshot_20230406_232448_Discord.jpg

Dawior wiedział, że jak napisze na dc że ma takie offki i wywali mnie na 200k prawie, to nic nie będzie musiał oddawać z tego wychodzi. @Tubas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.