Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mechatron

Bedi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: bedi225
Nick oskarżonego: Mechatron
Powód skargi: Faworyzacja
Data zdarzenia:30.03.2023 okolo godziny 16:40
Dowody: [2023-03-30 16:34:46] [Output] : (214) MatiStack_69: EZZ
Opis sytuacji: Grajac na dm zauwazylem matistacka ktory kampil na dachu postanowilem ze pobiegne go zabic jednak to on mnie zabil napisal ezz pozniej znow go zauwazylem i go zabilem wysylajac binda [2023-03-30 16:38:28] [Output] : (73) Bedi_DZIADUUU: ! << [151] MatiStack_69: gdzie opór??  pomimo ze on mnie prowokowal  to ja dostalem muta znajac zycie gdybym napisal na niego reporta dostal by ostrzezenie  do tego warn był około godziny 13 do tego czasu nie wysłałem tego binda a nawet nie zważył na to że mogłem wysłać to missem 

38 minut temu, Bedi_DZIADUUU napisał:

do tego warn był około godziny 13 do tego czasu nie wysłałem tego binda a nawet nie zważył na to że mogłem wysłać to missem 

Warn był o godzinie 15 więc nie tak dawno temu i karę uważam za jak najbardziej słuszną. Główną rzeczą jaką kierowałem się przy nadawaniu było kilka warnów upominających cię abyś nie wysyłał prowokujących bindów (warny były nadane przez ostatnie 3 dni więc powinieneś mieć na względzie to, że możesz zostać ukarany za to przewinienie). Ale tak poza wszystkim to jakie znaczenie ma godzina nadania warna, jeśli dostałeś takie ostrzeżenie to powinieneś uważać na takie zachowanie i tak nie robić.

pomimo ze on mnie prowokowal  to ja dostalem muta znajac zycie gdybym napisal na niego reporta dostal by ostrzezenie

Wystarczyło napisać raporta, a członek administracji rozpatrujący go nadałby odpowienią karę 😉

ezz pozniej znow go zauwazylem i go zabilem wysylajac binda [2023-03-30 16:38:28] [Output] : (73) Bedi_DZIADUUU: ! << [151] MatiStack_69: gdzie opór??

Jeśli gracz prowokował ciebie to wystarczyło nie odpowiadać na jego zaczepki tylko napisać raporta (co poruszyłem już wyżej), a nie wdawać się w zbędną słowną przepychankę. 

Myślę, że poruszyłem już wszystkie wątki dotyczące skargi. Dziękuję za uwagę. 

15 minut temu, Mechatron napisał:

Warn był o godzinie 15 więc nie tak dawno temu i karę uważam za jak najbardziej słuszną. Główną rzeczą jaką kierowałem się przy nadawaniu było kilka warnów upominających cię abyś nie wysyłał prowokujących bindów (warny były nadane przez ostatnie 3 dni więc powinieneś mieć na względzie to, że możesz zostać ukarany za to przewinienie). Ale tak poza wszystkim to jakie znaczenie ma godzina nadania warna, jeśli dostałeś takie ostrzeżenie to powinieneś uważać na takie zachowanie i tak nie robić.

Wystarczyło napisać raporta, a członek administracji rozpatrujący go nadałby odpowienią karę 😉

Jeśli gracz prowokował ciebie to wystarczyło nie odpowiadać na jego zaczepki tylko napisać raporta (co poruszyłem już wyżej), a nie wdawać się w zbędną słowną przepychankę. 

Myślę, że poruszyłem już wszystkie wątki dotyczące skargi. Dziękuję za uwagę. 

Wystarczy zobaczyć logi pozatym gracza nawet na serwerze nie ma 🙂

Mam nadzieję że gracz zostanie ukarany tym samym co ja tyle odemnie sprawę zamykam

2 minuty temu, Bedi_DZIADUUU napisał:

Wystarczy zobaczyć logi pozatym gracza nawet na serwerze nie ma 🙂

Zgłoszenie było na ciebie więc w pierwszej kolejności sprawdziłem twoje logi, tak jak wyżej napisałem jeśli potraktowałeś to jako prowokacje w twoją stronę to mogłeś napisać raporta. Nie wszyscy są jasnowidzami i widzą sytuację tylko po logach jednego gracza, ale to tak tylko na marginesie.

Teraz, Mechatron napisał:

Zgłoszenie było na ciebie więc w pierwszej kolejności sprawdziłem twoje logi, tak jak wyżej napisałem jeśli potraktowałeś to jako prowokacje w twoją stronę to mogłeś napisać raporta. Nie wszyscy są jasnowidzami i widzą sytuację tylko po logach jednego gracza, ale to tak tylko na marginesie.

Luz gracza później zgłoszę jak będzie ns

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.