Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Network Trouble i utrata gotówki, kg, exp, rankingu.

mlodycygan

Rekomendowane odpowiedzi

Ale kilka osób wywaliło.. Możliwe, że w logach serwera widać, czy utraciłem połączenie z serwerem, czy też sam z niego wyszedłem. Poza screenem nie mam dowodu, co miałem, nagrać jak wywala? Podczas NT rozmawiałem ze znajomymi na discordzie, z naszej trójki wywalilo tylko mnie. Ale napewno nie jestem jedyną osobą, którą wywalilo. 

Coraz to więcej widzę tego typu problemów, niemniej jednak sam owej sytuacji nie doświadczyłem. Może wina leży po Twojej stronie łącza internetowego? Z doświadczenia sprzed laty wiem, że granie na WI-FI - wywołuje dosyć często owy problem. Zatem spróbuj może (o ile masz możliwość) podpiąć kabel bezpośrednio z routera do pc/laptopa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.