Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RiKi za danie kary bez powodu jakies grozby :D

Smilez

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Smilez
Nick oskarżonego: RiKi
Powód skargi: jakies niby grozby do suppa 😄 zaraz dam ss logow bo jak patrze kogo wy dajecie na suppa to placze
Data zdarzenia: 25.12283236948_dowodynibygrozby.thumb.png.cf428aa7763ce267ec9f9d68995d2c35.png
Dowody:
Opis sytuacji: chcialem zrobic event napisalem do woonskiego i chillipinio czy moge napisali zebym napisal na ./report napisalem po czym RiKi mi odrzucal co 5 sek napisalem ze nie moze bo czekam az oni przyjma a on wywalil z serwa  pisalem do niego po tym czynie nie odpisywal i napisalem tak jak w ss i czy to jest grozba ? xd ktos mi powie prosze heh.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

obraz.thumb.png.312b7744a7d0d2e74fb228be8dfcac04.png

obraz.thumb.png.4f3083e9130bb124d1fa542b5178e982.png

obraz.thumb.png.34c56da9dbb33c8f2ffca57061e0f8dc.png

1. Zły dział. Takie skargi pisze się w skargach na administrację.
2. Zła nazwa wątku.
3. § 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Reporty nie były odrzucane co 5 sekund. Pierwszy report wisiał z 2 minuty i pytałem na chacie supporterskim czy ktoś chce się tym zająć. Nikt się nie odzywał to report odrzuciłem. Ty w zaparte dalej wysyłałeś reporty, które oczywiście odrzucałem. Po chwili groziłeś mi skargą jeśli ponownie odrzucę report. Po odrzuceniu około 5 reporta otrzymałeś warna, żebyś już nie wysyłał takich reportów, lecz nie chciałeś ustąpić to dostałeś kicka. Następnie zacząłeś grozić mi skargami, "pisaniem do indora", "końcem bycia supporterem". Dodatkowo zarzuciłeś tekstem "matka cię kultury nie nauczyła". Wtedy otrzymałeś karę mute na 6 godzin (czyli na noc), abyś odpoczął na dziś od serwera. Wolałeś jednak zaprosić mnie na discorda to uznałem, że z tobą porozmawiam i zobaczę co masz do powiedzenia. Poziom twojej rozmowy widać na twoim ss'ie.

To wszystko co miałem do powiedzenia.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.