Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z zarządem organizacji NIGHT SQUAD

RomanBellic

Rekomendowane odpowiedzi

ZzDW87W.png

naTqDnE.png

Witam! Z tej strony Trainee @RomanBellic, a dzisiaj przyjrzymy się nowo powstałej organizacji NIGHT SQUAD. Jej zarząd aspiruje do tego, aby ich organizacja mogła konkurować z innymi, większymi organizacjami! Dwóch członków jej zarządu dosyć obszernie wypowiedziało się na temat jej historii i przyszłości, a także przyszykowali ekskluzywną promocję wyłącznie dla naszych czytelników!

Gzqqb1L.png

W1QBj8g.png

RB: Trainee Roman Bellic | A: Pomocnik Lidera Antus*nsq 

RB: Witam! Z tej strony Roman Bellic z Redakcji Prasowej Project News!
A: Witam serdecznie!

RB: Z kim mam przyjemność rozmawiać?
A: Rozmawia Pan aktualnie z Antus*nsq, członkiem zarządu organizacji NIGHT SQUAD.

RB: Skąd pomysł na organizację?
A: Ogólnie to wcześniej razem z członkami zarządu byliśmy w innej organizacji, lecz lekko posypały się nasze relacje z wcześniejszą organizacją.
Stąd właśnie się wziął pomysł na nową, chcieliśmy cały czas być grupką osób, która rozwija się w miarę możliwości.

RB: Ok, rozumiem. A dlaczego NIGHT SQUAD, a nie inna nazwa? Czy ma to związek z tematyką nocnych zlotów samochodowych, czy też nazwa została wybrana losowo?
A:
Nazwa wzięła się z tego, iż założeniem także miały być nocne zloty i częste wyjazdy na strefę DM.

RB: A czy owe zdarzenia się odbywają?
A: Jeśli chodzi o nocne zloty, to zdarzają się, ale bardzo rzadko, częściej wyjeżdżamy na strefę DM.

RB: Ok, czyli zamysł na organizację się sprawdza?
A:
Tak, sprawdza się i to bardzo dobrze.

RB: Odnośnie do organizacji to by było na tyle. O przyszłość zapytamy się Jakubexxa już za chwilę. Czy mógłbyś opowiedzieć nam coś o sobie?
A:
Owszem. Jestem Antek, pomagam prowadzić organizację NIGHT SQUAD oraz ją rozwijać. Interesuję się mocno motoryzacją oraz komputerami, rozwijam swoje zainteresowania, jak najbardziej się da w każdym kierunku. Lubię frakcję SAFD oraz SATC, które pozdrawiam, pozdrawiam również @djgranda oraz @polski1!

RB: A może coś więcej odnośnie do zainteresowań? Czym konkretnie się Pan interesuje?
A:
Em, no więc od jakiegoś czasu amatorsko rozbieram silniki i jeśli mają usterkę, to próbuję ją naprawić. A jeśli chodzi o komputery to trochę mniejsze zainteresowania, ale zdarza się cos pogrzebać w środku jakiegoś starszego modelu z szafy.

RB: Czyli bardzo ciekawe pasje. A planujesz się w przyszłości rozwijać w tym kierunku?
A: Jeśli chodzi o rozbieranie silników to tak, ale jeśli chodzi o komputery to niezbyt.

RB: W takim razie życzę powodzenia w rozwijaniu pasji i pragnę Pana serdecznie pozdrowić. Do zobaczenia w przyszłości!
A:
Bardzo dziękuje i do zobaczenia!

Gzqqb1L.png

Pd4QfF7.png

RB: Trainee Roman Bellic | J: V-LIDER Jakubexx

RB: Witam z tej strony Roman Bellic z Redakcji Prasowej Project News!
J: Cześć, z tej strony v-lider organizacji NIGHT SQUAD.

RB: Jak się Pan nazywa?
J: Nazywam się Jakubexx, miło mi.

RB: Mi także jest bardzo miło. Od Pana Antusa dowiedzieliśmy się, skąd wziął się pomysł na organizację i co w niej robicie. Od Pana chcielibyśmy dowiedzieć się, co dalej-czy planujecie zrobić organizację na przysłowiowy "tydzień", czy też planujecie zbudować organizacyjną potęgę?
J: Widzę, że Antus już troszkę opowiedział o organizacji. Organizację chcemy ciągle rozwijać i co najważniejsze-nie idziemy w ilość, tylko jakość. Zobaczymy, co pokaże przyszłość.

RB: Czyli plany odnośnie do organizacji jeszcze nie są znane? Prowadzicie organizację chwilą?
J:
Dokładnie, nasz kochany lider, czyli NEKSO, wyjechał na Karaiby razem ze swoją żonką i nie ma z nim totalnie kontaktu.

RB: Jeśli wiemy już, że przyszłość organizacji nie jest jeszcze wam znana, to może macie, chociaż jakieś wstępne pomysły, w jakim kierunku potoczy się organizacja?
J: Chcemy wypromować jak najbardziej organizację. Mogę zdradzić tyle, że za jakiś tydzień/dwa będziemy chcieli organizować eventy o łącznej puli nagród 50 tysięcy dolarów (o ile administracja się zgodzi), więc będzie bardzo ciekawie.

RB: Czyli zapowiada się świetlana przyszłość! A czy mógłbyś powiedzieć nam o sobie bardziej prywatnie?
J:
Jasne, zaczynając mam na imię Kuba, pochodzę z województwa śląskiego (okolice Katowic) i mam 15 lat. Na co dzień wychodzę ze znajomymi, Moim zainteresowaniem jest pożarnictwo, uczęszczam na kurs straży pożarnej od 2 lat. Moim drugim zainteresowaniem jest motoryzacja, od dziecka kocham samochody i wszystko, co jest z nimi związane.

RB: A możesz powiedzieć coś więcej o swoich zainteresowaniach?
J: Jak wcześniej wspomniałem, jestem zainteresowany motoryzacją i pożarnictwem. Jak chodzi o motoryzację, to najwięcej nauczyłem się, naprawiając po nocach samochody z Ojcem w garażu. To tam także zrodziło się moje zainteresowanie do aut i całej motoryzacji. Fascynuje mnie sposób, w jaki silniki działają i jak są projektowane. Ponadto fascynuje mnie praca strażaków i ich umiejętności w zakresie gaszenia pożarów i ratowania ludzi w sytuacjach kryzysowych.

RB: A czy zamierzasz rozwijać się nadal w jednym z tych kierunków?
J: Jeszcze o tym nie myślałem, ale liczę na to, że w przyszłości uda mi się połączyć moje pasje z pracą. Wydaje mi się, że praca strażaka lub też mechanika w jednostce straży pożarnej jest dla mnie stworzona. Muszę jeszcze rozważyć wszystkie "za i przeciw", ale patrząc na moje umiejętności i zaangażowanie powinienem dać sobie radę na każdym stanowisku.

RB: Czyli jeszcze wszystko przed Tobą?
J:
Tak, do takich decyzji potrzebny jest czas.

RB: W pełni rozumiem. A wracając do wątku organizacji, czy to prawda, że na naszych czytelników czeka miła niespodzianka?
J: Oczywiście! Każdy nowy członek, który będzie składał podanie i napisze, że zachęcił go artykuł, *otrzyma zniżkę w wysokości dwóch tygodni bez składek!

RB: A jak to będzie działało? Dwa tygodnie bez jakichkolwiek składek, czy rozliczenie po dłuższym pobycie?
J:
Aby nie nadużywać tej promocji, będziemy wymagali członkostwa na poziomie miesiąca, a następnie kwota za dwa tygodnie będzie zwracana.

RB: Ok, wszystko jasne. W takim razie zapraszamy do skorzystania z tej specjalnej okazji tylko dla czytelników prasy Project News! Panie Jakubie, dziękuję serdecznie za owocny wywiad i życzę sukcesów w organizacji, jak i życiu prywatnym!
J: Ja także dziękuję za miły wywiad i również pozdrawiam!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Autor: Trainee @RomanBellic
 Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.