Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na CzouGu

Prokop

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Prokop
Nick oskarżonego: @CzouGu
Powód skargi: Nadużywanie rangi supportera mianowicie tepanie bez podstawnie (nawet jeśli miałeś mnie wsadzić do pierdla mogłeś to zrobić przez UID a nie teleportując mnie bez podstawnie)
Data zdarzenia: 25.03.2023 godzina 22:04
Dowody: https://imgur.com/a/D6GZZTW
Opis sytuacji: Więc wyglądało to tak: miałem pościg chciałem pojechać na dm wjechałem na dm za mną 2 wozy policyjne już wysiadali lecz ja zginąłem bo zabiły mnie boty po zabiciu podczas odradzania na spawn ls dostałem crusha MTA gdyż dosyć często mam crushe bo mam słabego PC lecz odrazu po wywaleniu mta wbiłem na serwer i byłem  aktywny i w tedy pan policjant CzouGu przeteleportował mnie do więzienia i wsadził mnie na 120minut z powodem Podjęcie ucieczki + relog. 

Witaj, nie nadużyłem uprawnień, ponieważ  podczas pościgu wszedłeś na strefe DM i na niej zginąłeś, i po tej akcji   jedna jednostka czekała na ciebie na spawnie, żeby ciebie zatrzymać i zawieźć do SASP, ale okazało się, że ciebie nie ma na serwerze. Więc postanowiliśmy cię wrzucić  do więzienia po uid, ale akurat wszedłeś na serwer więc postanowiłem cię tepnąć do siebie, bo inaczej ciebie bym nie zapuszkował, gdyż skrypt nie pozwala na wrzucanie osób do celi  po uid gdy są zalogowane na serwerze.

A jak chciałeś kontynuować pościg od razu po wejściu powinieneś napisać reporta ,sorry wyrzuciło mi neta'' tyle ode mnie. Czekam na decyzje Adm. RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.