Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Powrót w szeregi SAMD - Defol

Defol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Defol
Nick: Defol
UID: 2007
Data odejścia z frakcji: 17.03.2023 r.
Dowód pobytu we frakcji: 

Spoiler

dowodsamd.thumb.PNG.447d76c901af7ca520df6f16c635fc0b.PNG

Stopień przy odejściu: Paramedic I
Screenshot panelu kar:

Spoiler

kary_prpg.PNG.dbdcfd5fd24c91225b3503e42451ba28.PNG

Witam. Pozwolę sobie wytłumaczyć w tym wniosku, dlaczego po 8 dniach decyduję się wrócić do struktur SAMD. Decyzji o odejściu mimo poniesionych strat nie żałuję, ale tego szkoleniowca no to może trochę jednak tak,  chociaż jest do oceny zarządu czy przykładowo funkcje szkoleniowca przywrócić, ze względu na krótki czas poza SAMD. Poza strukturami SAMD dopiero uświadomiłem sobie, że miejsca dla mnie w nowej frakcji nie będzie, bo tak naprawdę w ogóle niczym poza medycyną ratunkową się nie interesuję. Na urlopie bym sobie tego do wiadomości nie przyjął i nadal miałbym wątpliwości co do dalszego pobytu w SAMD, dlatego postanowiłem odejść i właściwie dopiero po odejściu pojąłem, że poza SAMD inna frakcja mnie nie zadowoli. Odejście odświeżyło moje podejście i jestem gotów pełnić służbę jako medyk na pełnych obrotach. Pozdrawiam.

• Super 1

Teraz, Szender.mt napisał:

Z racji, iż Twoja służba przebiegała wzorowo, a Ciebie nie było tydzień proponuję Paramedic I + wykonanie normy przez najbliższe 2 tygodnie.
Pasują Ci takie warunki?

Takie warunki mi pasują, z normą nie będzie problemu, nawet można sobie sprawdzić, że poprzez żaden urlop ani zwolnienie, normy nie zawaliłem przez okrągłe 7 miesięcy. Od razu przeproszę za zamieszanie z tym odejściem, ale jak wspomniałem wyżej, odejście było właściwą decyzją w moim przypadku, aby przemyśleć sytuację. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.