Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z członkiem frakcji - GhostTownPL

Locham

Rekomendowane odpowiedzi

kQOJe71.png
naTqDnE.png

Witam drogich graczy!
Z tej strony Trainee @Locham, w dniu dzisiejszym, postanowiłem przeprowadzić wywiad z Członkiem SAPD   @GhostTownPL.
Zapraszam do zapoznania się z tematem poniżej.

Gzqqb1L.png

C: @Locham | GL: @GhostTownPL

C:  Witam, Trainee Locham z Redakcji Prasowej Project News.
   GL:  Uszanowanie z tej strony Sergeant I GhostTownPL z S.A Police Department.

C:  Dobrze, A więc może na początek opowiedz Coś o sobie
GL:  Oczywiście. Nazywam się Artur mam 27 lat i pochodzę z małego miasta na Śląsku zwanego Jaworzno. Prywatnie zajmuję się pracą jako Frezer, lecz wcześniej byłem wojskowym przez 3 lata oraz posiadałem dość spory stopień w owej branży, lecz kwestie zdrowotne odmówiły mi dalszego kontynuowania owej kariery i musiałem zmienić. W głównym stopniu jestem wesołym mężczyzną, który wszędzie szuka optymizmu, jak to się mówi, ciesz się z tego, co masz, nie z tego, co będziesz miał. Do frakcji San Andreas Police Departament złożyłem podanie, jak dobrze pamiętam w zeszłym roku w lipcu.

C:  Opowiedziałbyś o swoich zainteresowaniach?
GL: Tak, moimi głównymi zainteresowaniami jest motoryzacja, muzyka i modelowanie w programach takich jak blender. Przez ostatnie miesiące pracowałem nad kilkoma prywatnymi projektami pojazdów, które sprowadziłem ze Stanów Zjednoczonych głównie to zwiększenie mocy do jak największej zalegalizowaniu i sprzedaży z zyskiem. Ostatnio nawet ostatnio trafiła mi się perełka pojazdu z lat 70, a dokładnie challenger R/T i teraz się nim zajmuję droga sprawa, ale marzenia trzeba realizować, aktualnie wydałem na ów projekt w przybliżeniu 40 000 zł.

C:  Od którego roku grasz na serwerze? I jak zacząłeś przygodę z nim?
GL:  Na ProjectRPG przybyłem na początku roku 2021, przechodząc tym samym z innego serwera i tutaj urzekła mnie optymalizacja oraz wygląd pojazdów, jak i atmosfera graczy, a także administracji, która nie traktowała ludzi jak tzn. bydła i można było z nią wszelakie spory wyjaśnić, nie powiem, nawet w pierwszych dniach uniknąłem bana na serwerze.

C:  Jakim powodem była próba otrzymania bana?
GL: Źle przeliczone kwoty pożyczki znajomemu na pojazd. Mieliśmy się zrzucić na pojazd marki Yankee do pracy na drwalu i okazało się, że nie mogę 30%.

C:  Jakie było twoje odczucie po napisaniu podania Do SAPD. A następnie jak zareagowałeś na dostanie się?
GL: A więc na samym początku byłem zaskoczony, iż ledwo spełniałem wymagania. Można byłoby tak powiedzieć.Byłem nieco zestresowany, iż godziny miałem na styk, specjalnie spędziłem 11 godzin dla pewności. Najgorszy był dla mnie pierwszy dzień. Były same nowe osoby, nikogo nie znałem, nie wiedziałem, jak będzie on wyglądać, ale, się okazało, że wszelaki strach był nie potrzebny, po pierwszych 5 minutach było wesoło.
Było mi powiedziane od Zarządu, co jest potrzebne i jakie są wymagania, by kontynuować akademię i tak to się zakończyło. Na samym początku mocno mi pomógł wszystko zrozumieć oraz zapoznać się Tubas, oraz kepuszek, których chciałbym mocno pozdrowić. Następnym takim pomocnym człowiekiem był kolo, oraz KamiloLZK. Jeszcze chciałbym wspomnieć o ważnej osobie, która też mi mocno pomogła to Dez, ale niestety już nie ma go z nami we frakcji.

C: Jakie posiadasz obowiązki we frakcji SAPD oraz czy należysz do jakiegoś wydziału
GL: Aktualnie urzęduje na stanowisku Asystenta Commandera S.W.A.T'A Więc Na Samym Początku Byłem Zaskoczony, iż ledwo spełniałem wymagania, można byłoby tak powiedzieć. Podczas służby głównie polega ona na Patrolowaniu, pomocy Obywatelom poprzez realizację zgłoszeń oraz pościgami za tymi, co łamią znacznie przepisy. W razie terroryzmu dowodzę jednostkę S.W.A.T oraz utrzymuję ich w ryzach. Tyle mogę niestety zdradzić.
uHfmCzg.png

C: Jaki posiadasz staż na serwerze?
GL: Aktualnie posiadam ponad 800 godzin na serwerze. Konto mam zarejestrowane od 31.10.2022.

C: Czy ogrywasz jakieś inne tytuł oprócz Multi Theft Auto?
GL: Ai owszem. Jest tego sporo, lecz wymienię tylko kilka. Przeważnie grywam ze znajomymi w grę Ready or Not a samemu w starsze klasyki jak Warhammer 40 000, Dark Crusade albo Europe Uniwesalis. Ostatnio skusiła mnie nawet gra Diablo IV.

C: Czy była jakaś inna frakcja niż SAPD? Jeżeli tak to, jakie masz z nią  wspomnienia?
GL: Nie, Od początku kariery było tylko SAPD.

C: Ile liczy twój majątek. Czy jesteś z niego zadowolony?
GL: Mój majątek to można określić w cenie wydanej to około 2 000 000$ a w cenie rynkowej może 1 500 000$Posiadam 4 pojazdy Buffalo Challenger, Schaftera, Duchomobil, Eleganta. Jednak największy sentyment posiadam do tego ostatniego, czyli Eleganta.

C: Co chciałbyś ostatecznie osiągnąć na serwerze?
GL: Ciężko powiedzieć. Posiadam plan na zarobienie pieniędzy na Infernus NSX, a ogólnie skupuję pojazdy, które podobają mi się wyglądowo i trzymam pod kocem 🙂

C: Czy zmieniłbyś coś we frakcji?
GL: Według mego zdania nic. Jest przemiła atmosfera, ludzie są wspaniali i ogólnie wchodzenie na służbę to sama przyjemność. Zasady wewnątrz frakcyjne są bez zarzutu, o zarządzie również nie mam nic złego do powiedzenia, rozumieją każdy problem i sami proponują rozwiązanie.

nuP0JZK.png

C: Czy chciałbyś wstąpić w przyszłości do administracji serwera?
GL: Wyznaję jedyną zasadę, próbuję do skutku, napisałem już łącznie chyba trzy razy i się nie udało, ale jestem dobrej myśli, że kiedy mi się uda 🙂

C: Dobrze to już by było na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
GL:  Oczywiście chciałbym tutaj pozdrowić chłopaków i dziewczyny z SAPD.
A w szczególności kepuszek, KamiloLZK, Kolo1324, CzouGu, semyazza, Pan idk, Dez, jak i dobrą mordkę emploi.

CDziękuję za wywiad oraz życzę miłego dnia!
GL: Ja również dziękuję. Miłego dnia.

pasek-do-oddzielenia-pewnych-cz-ci-materia-u
Dziękuje bardzo za przeczytanie naszego wywiadu, mam nadzieje, że się Wam on spodobał!

Pasek-na-koniec-materia-u

Dla Redakcji Project News
Twórca Artykułu Trainee @Locham
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.