Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z supporterką Gaga

neckhurts

Rekomendowane odpowiedzi

q7MPEQc.png

informacje.png.fcbb27996480452458450ca9576000e1.png

Witam serdecznie! Z tej strony Trainee @mlodyigor z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym wywiadzie poznacie bardziej supporterke - Gage. Bez przedłużania, zapraszam do czytania!

wywiad.png.096371b785c3b0afa325bf029c13ff08.png

R: @mlodyigor| G: @Gaga

R: Witaj! Czy zechciałabyś udzielić wywiadu dla Redakcji Prasowej Project News?
G
Cześć! Jasne, pytaj śmiało.

B: Dobrze, a więc może na początku opowiesz nam coś o sobie?
G
Oczywiście. Z serwera znacie mnie pod nickiem Gaga. Mam 18 lat i w tym roku kończę technikum na kierunku Technik-Ekonomista. Przy tym wolałabym pozostać, ponieważ cenię sobie moją prywatność.

R: Rozumiem. Przejdźmy do kolejnego pytania. Czym zajmujesz się na co dzień?
G
Na co dzień jeszcze się uczę, jak już wspomniałam, jestem w klasie maturalnej, więc przygotowuję się do matury i powoli zaczynam planować swoją przyszłość.

R: Ciekawie, oczywiście życzymy powodzenia na maturze oraz dalszych sukcesów. Idąc dalej, masz jakąś pasję? 
G:
Dziękuję bardzo. Odpowiadając na pytanie, mój czas wolny przy laptopie skupia się głównie na MTA. Okazjonalnie grywam dla "oderwania się' w Counter Strike: Global Offensive, Minecrafta i kilka innych gier ze znajomymi, ale nie jest to zdecydowanie coś, do czego przywiązuje tyle uwagi jak do MTA.

R: Jeżeli już mowa o MTA, to opowiedz nam może, jak się o nim dowiedziałaś?
G
Moja przygoda z tym serwerem to tak naprawdę pierwsza przygoda z całą tą platformą. Wcześniej nie grałam na żadnym innym serwerze, więc początki były trudne. Do rozpoczęcia gry na nim namówili mnie znajomi, którzy już wcześniej mieli do czynienia z tym serwerem. Z początku nie zwracałam większej uwagi na rozwijanie się, zwyczajnie miło spędzałam czas z moimi znajomymi. Dopiero po pewnym czasie się to zmieniło.

qnRXdIO.png
R: Super! Kiedy dołączyłaś na serwer ProjectRPG?
G
Na owym serwerze zawitałam w styczniu 2022 roku, więc to dopiero niedawno minął mój pierwszy rok na tym serwerze. Tak jak wspomniałam w poprzednim pytaniu, z początku nie było łatwo, jednak myślę, że jak na pierwszy raz na MTA dość szybko nauczyłam się co i jak.

R: Jako iż jesteś supporterką, to moim kolejnym pytaniem jest, jak to jest być w administracji? Łatwo było się dostać? Czy jest to ciężkie?
GW administracji jak to w administracji, bywają lepsze dni i te, które stawiają spore wyzwania, jednak najważniejsze to wykonywać dobrze swoją pracę i cieszyć się grą. Natomiast czy było łatwo się dostać? Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie "TAK" lub "NIE", ponieważ to administratorzy RCON podejmują decyzję kogo przyjąć.

lCXXd1M.png
R: Czy jesteś w jakiejś frakcji albo jakimś biznesie?
GNa ten moment nie jestem członkiem żadnej frakcji ani biznesu. Należałam do niedawna do frakcji SAMD, jednak ze względu na zbliżające się egzaminy zawodowe a później maturę, postanowiłam zrezygnować.

R: Jaki jest twój cel na serwerze?
G
 Aktualnie skupiam się na odpowiednim wykonywaniu swojej pracy na stanowisku supportera. Jak wcześniej wspomniałam, nie mam aktualnie zbyt wiele czasu na rozwijanie się, jednak uważam, że po zdaniu matury będe miała tego czasu troszkę więcej, co pozwoli mi na przemyślenie tematu frakcji, a może nawet i czegoś więcej. 

R: To tyle ode mnie. Dziękuję za udzielenie wywiadu, czy chcesz kogoś pozdrowić?
G
Również dziękuje za możliwość odpowiedzi na te pytania. Przede wszystkim chciałabym pozdrowić całą administrację serwera ProjectRPG oraz organizację Network Trouble i Triada.

projectnewspasek.png.27dd360facf49fc78480cafaaae70c2d.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Artykuł - Trainee @mlodyigor

Grafiki - Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja - Empl. Manager @xHamster 

informacje.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.