Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Błąd w serverze

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oliwierbluza1

Nick oskarżenego : Gaga

Powód : niewłaśniewłaścia pomoc

Data zdarzenia : 21.03.2023 godzina 21.00

Opis sytuacji

Ze względu na lag servera nie mogłem wejść i dojechać do przechowywalni, więc kolega DzikiDrifter napisał zgłoszenie i opisał sytuację, a Supporter Gaga wyśmiał mnie pisząc "napisz do SARA bo ja nie zajmuję się takimi rzeczami". Po całej sytuacji server padł całkowicie. Chciałbym odzyskać pojazd jeżeli został odcholowany. 

Witam! Wyrzuciło cię z serwera jeszcze zanim zaczęły się problemy z nim a w takim przypadku naszym obowiązkiem jest przekierowanie takich spraw do SARA (bo od tego jest ta frakcja) i to wyjaśniłam twojemu koledze. W żaden sposób cię nie wyśmiałam, wyjaśniłam tylko koledze o co chodzi i poprosiłam aby ci to przekazał bo jak już wiemy- ciebie nie było na serwerze. Problemy z serwerem zaczęły się dopiero chwilę później.

Dodatkowo przypomnę tylko o tym, że należy stosować się do wzoru działu który uwzględnia odpowiednie nazwanie wstawianego postu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.