Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ToKrawczyk

GBS!

Rekomendowane odpowiedzi

Login: GBS!
Nick oskarżonego: ToKrawczyk
Powód skargi:  Złe  nadanie kary, kara nadana bez dowodów. Nadanie można tak powiedzieć na rozkaz 
Data zdarzenia: 18.03.2023
Dowody:  image.png.df641865dac50f485644eba7d5b2165e.png
>> [63] Kapiszpi.: no okej, ale chce zobaczyć dowód za co mi zostało zabrane prawko
<< [63] Kapiszpi.: to do krawczyka
  << [63] Kapiszpi.: A NIE SKOCZYLES NA KOSIARKI?
>> [63] Kapiszpi.: dowĂłd
Gracz już potem nic nie odpisał XD, czyli dał słownie dowody za które dostałem prawko. 
Gracz GBS! otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 1 dzień przez ToKrawczyk, powód: Masowe odwalanie.
Gdzie masowe odwalanie??? 
Potem napisałem do niego jak niżej jest opisane a on mi odpisał to 

<< [128] ToKrawczyk: 0rp, ucieczka na dm = zakonczenie poscigu czyli prawko

<< [128] ToKrawczyk: nie potrafisz sie bawić, to dostajesz prawko proste

Opis sytuacji:  

ogólnie dziś około 14, zacząłem pościg który początkowo prowadził @Kapiszpi., po chwili gdy mu uciekłem, znalazł mnie  i zaczął się drugi pościg, gdy z s2 zeszedł @ToKrawczyk  i pomógł koledze po czym stwierdziłem że nie mam paliwa silnik już zdycha to wjeżdżam na DM, po wjechaniu ukryciu się nagle patrzę że dostałem prawko: Gracz GBS! otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 1 dzień przez ToKrawczyk, powód: Masowe odwalanie. 
Stwierdziłem że chyba id pomylił po chwili napisana na /pm otrzymałem takie wiadomości  

<< [128] ToKrawczyk: 0rp, ucieczka na dm = zakonczenie poscigu czyli prawko

<< [128] ToKrawczyk: nie potrafisz sie bawić, to dostajesz prawko proste

Ogólnie za śmieszyła mnie sytuacja więc z lekkim wkurzeniem poszedłem sobie odetchnąć, następnie napisałem apelke,  nie była sprawdzana na dniu także poszedłem na inną gierke i potem wróciłem i zobaczyłem że kolega ToKrawczyk siedzi na duty supporta, napisałem do niego, o tej całej sytuacji to napisał mi że tam troszkę sie pomylił z tym co napisał na pm że nie chodziło mu o to że za wjechanie na dm jest prawko tylko że za 0rp, stwierdziłem okej, i wtedy napisał że spada że jutro możemy podyskutować na ten  temat, stwierdziłem okej lecz napisałem do niego na dc, tam dostałem informację że kapiszpi mu powiedział ze odwalam na pościgu  i zeby pytac kapiszpiego ( ss wyżej ) napisałem mu zeby mi dał dowód na to że odwalałem, bo gdy się daję prawko musi być na podstawie ss nagrania itd, potem patrze forum a tu prawko zdjęte mówie okej git git bam ale jednak coś mi tu nie pasowało więc napisałem do kapiszpiego na grze zeby mi dał dowody ze odwalałem itp bo dostałem info ze się na mnie sprzedał, choć z rana mówił że to co robiliśmy na pościgu zostaję miedzy nami, to poprosiłem go o dowody, i odpisał mi ze tez poprosi dowody że tak mówił, wysłałem mu tego ss tam wyżej co jest i ja poprosiłem o dowód, a ten nie odpisał. 

XD cała akacja mnie śmieszy, ale wole napisac skarge i rozwiązać tu to, z przedstawieniem ich dowodów, jeśli coś potrzeba ja wszystko mam. Także zobaczymy jak to się zakończy

Plus ToKrawczyk nadał kare bo tak mu powiedział Kapiszpi, jeśli mają dowody na to to okej, ale chce zobaczyć co oni odpiszą

<< [128] ToKrawczyk: w momencie gdy zachowujesz 0rp mam prawo po poscigu gdy odwalales dac ci prawko 
Chce zobaczyć dowód

Witam, fakt przyznaje się do błędu, przed nadaniem kary powinienem upewnić się czy osoba oskarżająca posiada jakiekolwiek dowody na twoje winy. Również styl mojej wypowiedzi był z lekka chaotyczny, przez co miałeś prawo nie zrozumieć dokładnego problemu całej sprawy. Jednakże w momencie, w którym dołączyłem do pościgu dopuściłeś się kilkukrotnie złamania zasad w RP i wykorzystałeś całą otoczkę do odwalania. Nie posiadam, żadnego nagrania w formie dowodu dla udowodnienia twoich win, na podstawie tego co widziałem stwierdziłem, że zasługujesz na ukaranie. Tyle ode mnie, nie mam nic więcej do dodania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.