Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Zjawiska paranormalne nad opuszczonym lotniskiem w Las Venturas

Codamy

Rekomendowane odpowiedzi

vARPuOV.png.c3e5ab2d9fba3948c1c3d5275add4b21.png

naTqDnE.png.45cebc1cd83195f01d2e8c29033b6c12.png

Witam, Trainee Codamy z Redakcji Prasowej Project News się kłania. Z okolic słonecznego lotniska nieopodal miasta Las Venturas dochodzą mroczne głosy, mianowicie występują tam według przesłanek lokalnej ludności zjawiska paranormalne. Jako przedstawiciel Project News postanowiliśmy obadać szczegółowo sprawę.

VDgjwdI.png.24645b19dc4e75183c29c4a5acf122e8.png

Od kilku miesięcy z okolic opuszczonego lotniska w Las Venturas dochodzą nas dziwne słuchy o rzekomych zjawiskach o nie ustalonym wytłumaczeniu na gruncie logiki. Mieszkańcy widują dziwne kręgi na niebie oraz migające światła o nieregularnym kształcie poruszające się nad opuszczonym lotniskiem. Zostało nagrane wiele nagrań, które dotarły do naszej redakcji, więc postanowiliśmy stanowczo przyjrzeć się tej sprawie. Czasami mieszkańcy skarżą się na dziwny stłumiony niski buczący dźwięk, którego położenia nie można ustalić. Wiele osób przychodzi i zatrzymuje się na ulicy, by zobaczyć, co się dzieje na niebie. Kilka osób mówiło, że czuło dziwny "metaliczny" zapach dotyczący występowaniu w tym samym czasie dźwięków i kręgów na niebie. W ramach analizy nie jesteśmy w stanie sprawdzić, czy są to zjawiska pochodzenia ziemskiego, lecz na pierwszy rzut oka wygląda to naprawdę podejrzanie. Zespół naszej redakcji postanowił zjawić się na miejscu zdarzenia.

ZsbTCoK.thumb.png.eda64c0f1b2307c272953494958bca35.png

Postanowiłem przeprowadzić wywiad z okolicznym mieszkańcem Stanleyem Dawidsonem

Gzqqb1L.png.f03d930bd7d177aa96c2c4ca51fa0ec1.png

R: Redaktor @codamy | M - Mieszkaniec Stanley Dawidson

R: Witam, z tej strony Trainee Codamy z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałby Pan udzielić odpowiedzi na kilka pytań, które Panu zadam?
M: Oczywiście odpowiem na wszelakie pytania.

R: Ok! Czy słyszał Pan o występowaniu zjawisk paranormalnych o nieustalonym wyjaśnieniu?
M: Tak słyszałem. Jestem mieszkańcem tego domu od miesiąca, przyjechałem za pracą do Las Venturas z Arkansas, niestety wynajem mieszkania w centrum Las Venturas byłoby zbyt kosztowne, więc postanowiłem wynająć ten dom obok opuszczonego lotniska. Dom ten wynajmuję od pewnego 80-letniego Joe Sappford. Pan ten ostrzegł mnie, że mogą dziać się tutaj dziwne zjawiska, o czym się przekonałem na własnej skórze. Na początku myślałem, że pan jest już stary i ma problemy z percepcją, lecz niestety jest to prawda.

R: Jakie konkretnie zjawiska Pan zaobserwował?
M: Początkowo mieszkało mi się tutaj dosyć spokojnie, lecz pewnej nocy zauważyłem przez okno dziwne migające światło, które na pewno nie było samolotem, miało różne odcienia od fioletu po biel i czerwień. Ruszało się i przemieszczało, jakby w czasie nie było widać płynnego ruchu. Pamiętam, że światło towarzyszył dziwny buczący niski dźwięk, którego pochodzenia nie mogłem znaleźć. Było to bardzo dziwne doświadczenie. Czułem się obserwowany przez kosmitów. Moja wyobraźnia zaczęła fantazjować, poczułem lekki dreszczyk.

R: Co ile takowe zjawiska występują? Są to określone odstępy w czasie. Może jest to co noc?
M: Nie jestem w stanie określić tego, czy dzieje się to regularnie, bo zjawiska przybierają różne formy. Czasem nawet czuję metaliczny posmak w ustach. Są noce kompletnie spokojne, lecz co kilka dni zjawiska wracają i nasilają się, by znów zniknąć. Od jakiegoś czasu do Las Venturas przyjeżdża masa nowych mieszkańców, co poszukują lepszej pracy i to oni zaczęli głównie zwracać uwagę na te zjawiska, jadąc pobliską autostradą. Ludzie przychodzili pod mój dom i wyciągali telefony i nagrywali niebo i to, co się dzieje.

R: Czy boi się Pan tych zjawisk?
M: Nie sądzę, że jest to zagrożenie dla mojego życia bądź zdrowia, lecz ich występowanie w nocy przyprawia mnie o lekki stres. Ten niski dźwięk jest najgorszy. Budzi mnie w nocy i nie mogę spać. Czuję, że muszę się napić od tego metalicznego posmaku. Naprawdę nie wiem, co to jest. Rozmawiałem z kilkoma pobliskimi mieszkańcami i oni twierdzą, że opuszczone lotnisko może być obiektem badań cywilizacji pozaziemskiej. Inni mówią, że jest przestrzeń zbiegu linii czasoprzestrzennych i dlatego takowe zjawiska występują. Niestety mieszkam najbliżej i bardzo mnie to niepokoi.

R: Jakie kroki planuje pan wykonać w najbliższym czasie? Zmiana miejsca zamieszkania wchodzi w grę?
M: Bardzo chciałbym się wyprowadzić stąd jak najszybciej. chciałbym się wyprowadzić stąd jak najszybciej. Koszt wynajmu mieszkania w mieście jest zbyt wysoki. Obecnie znalazłem pracę w ochronie i nie zarabiam dużej ilości gotówki, by coś zmienić. Ja jako przeciętny zjadacz chleba nie mam możliwości, by cokolwiek coś zrobić. Więc muszę to tolerować.

R: Nam pozostaje Panu życzyć wytrwałości i zmiany miejsca pobytu. Dziękujemy za wywiad. Życzymy wszystkiego dobrego!
M: Również dziękuję. Myślę, że ta sytuacja się uspokoi, a ja się wyprowadzę do miasta.

8eybfgF.png.82219bce4da55bd7930008c8cc990c41.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Autor: 
Trainee @codamy
 Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.