Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Mystermatem

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

qVprKcE.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Pressman @Limek. Dzisiaj przeprowadziłem wywiad z graczem @Mystermat. Gracz bardzo często przebywa na serwerze w godzinach wieczornych, więc w końcu miałem okazję z nim porozmawiać. Zachęcam do przeczytania!

Gzqqb1L.png

Ew0D7iH.png

L: @Limek  M: @Mystermat

L: O! Dzień dobry Panu. Limek z redakcji prasowej Project News się kłania.
M
Dzień dobry Mystermat się kłania, miło mi Cię poznać.

L: Może mi Pan opowiedzieć coś o mieście?
M:
Jasne, Palomino Creek leży w górzystym regionie San Andreas. Miejscowość ta jest dość malownicza i spokojna, z kilkoma niewielkimi domami i sklepami. Ma swoje atrakcje, w tym malowniczy most na rzece, który prowadzi do sąsiedniej miejscowości Dillimore, skracając Panu to niewielka, malownicza miejscowość.

L: Jak dużo godzin Pan przegrał na serwerze?
M
Przegrałem już dosyć sporo, powiem panu, że około 320 godzin i na razie nie planuje stąd odchodzić. Czy mogę zwracać się do Ciebie per „ty"? Czułbym się bardziej komfortowo, a myślę, że nasza komunikacja też byłaby bardziej otwarta.

L: Rozumiem Mystermat, nie ma problemu. To za Tobą to jest Twój dom tak?
M
Tak to mój dom, może i jest mały, ale przytulny.

L: Od jak dawna jesteś właścicielem tej posiadłości?
M
Kupiłem go parę dni temu od przyjaznego gracza za dość fajną kwotę, nie żałuję tego zakupu.

L: Super, zatem ile kosztuje doba? Jak wiele pojazdów pomieści?
M
Doba kosztuje tutaj 350$, może ktoś powiedzieć, że to dużo za taki domek, i w sumie to ma rację, ale jak na razie stać mnie na taki wydatek. A ile aut pomieści, na razie stoi tu kilka moich, ale myślę, że około 10 aut by się zmieściło.

L: Dlaczego wybrałeś akurat Palomino Creek?
M
Tak jak wspominałem na początku, jest to małe i spokojne miasteczko, ja uwielbiam ciche miejsca, to do takich należy i ze względu na swoje położenie wszędzie jest blisko dlatego, że leży na środku mapy.

L: Ciekawe pojazdy masz na podwórku, opowiesz mi coś o nich?
M
A więc zaczynając, moim pierwszym autem był Duchomobil z zeszłorocznego eventu na halloween, dzięki niemu fajnie wystartowałem. Drugim autem był Jester, o nim nic nie muszę mówić, kosztował jakieś 180k z tego, co pamiętam, niedługo też skończę go tuningować. Mam tutaj jeszcze Fortune i Vincenta, Fortuna została odkupiona od gracza ma ona 3k id, w niedalekiej przyszłości będę ją robił i Vincent niedawno kupiony z salonu... A zapomniałem mam jeszcze sancheza, ale planuje go sprzedać, wbijałem nim tylko level rajdowca.

L: Który zatem jest Twoim ulubionym?
M
No, oczywiście, że Jester, gdyż jest ładny, szybki i wygodny. Najwięcej kilometrów nim przebyłem.

L: Jasne. Planujesz dołączenie do jakiejś frakcji lub biznesu ? Jak tak to gdzie i dlaczego?
M
Tak, planuję w niedalekiej przyszłości dołączyć do San Andreas Road Assistance, ponieważ podoba mi się praca jako laweciarz i to w sumie tyle, myślę, że najbardziej się tam odnajdę.

L: Czy jesteś w jakiejś organizacji? 
MNa obecny moment nie, ostatnio odszedłem od Vintage, ale próbuję swoich sił i szukam szczęścia dalej.

L: Dziękuję bardzo za udzielenie odpowiedzi na moje pytania, czy chciałbyś kogoś jeszcze pozdrowić?
M
Również dziękuje, pozdrawiam wszystkich graczy i wszystkich moich kolegów z serwera, chociaż jest ich na razie mała gromadka. Miłego dnia i do zobaczenia na szlakach San Andreas.

QkhEuo8.png

jpHGRxj.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - Pressman  @Limek
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja -
Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.