Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z członkiem zarządu frakcji S.A Fire Department Finamitem!

mokremajty12

Rekomendowane odpowiedzi

SmogkW8.png

INFO.png.75f79ced1b402734adce61132aba6a7a.png 

Witam wszystkich czytelników! Ja jestem Trainee Cyrkvs z Redakcji Project News. W dniu dzisiejszym miałem zaszczyt przeprowadzić wywiad z członkiem zarządu frakcji S. A. Fire Department oraz członkiem administracji serwera, czyli Finamitem! Zapraszam do zapoznania się z tematem poniżej.
881268572_WYWIADZDJ.png.91239db2cfe18d74fb6a28e17f092f58.png

C: @Cyrkvs^nvd |  F: @Finamit

C: Witam, Trainee Cyrkvs z Redakcji Prasowej Project News.
F: Witam, z tej strony członek zarządu Fire Department, Battalion Chief Finamit.

C: Kim jest Finamit w prawdziwym życiu?
F: Zwykłym nastolatkiem, interesującym się motoryzacją.

C: Jak dowiedziałeś się o serwerze ProjectRPG, jak wyglądały twoje początki?
F: O serwerze ProjectPRG dowiedziałem się w 2021 roku końcem lutego, dzięki mojemu bratu. Moje początki wyglądały raczej jak gracz który nie miał zbyt wielu planów na serwer, w tamtym okresie nawet nie planowałem dołączyć do żadnej frakcji.

C: Czy pamiętasz może, jaki był twój początek we frakcji S. A. Fire Department?
F: Zostałem zachęcony przez dawnego znajomego, powoli zdobywałem doświadczenie i uczyłem się RP, dosyć długo przebywałem na niskiej randze.

C: Jakie było twoje największe przewinienie we frakcji?
F: To było notoryczne naginanie KRD oraz oblany egzamin wyrywkowy, który udało mi się szybko nadrobić.

C: Dlaczego wybrałeś akurat frakcje S. A. Fire Department?
F: Tak jak pisałem wyżej, zostałem zachęcony przez dawnego znajomego, nie mam żadnego doświadczenia z OSP czy PSP.

C: Aktualnie jesteś w zarządzie frakcji S. A. Fire Department, jak wyglądają twoje obowiązki?
F: Przeprowadzam egzaminy oraz zajmuję się sprawami wewnętrznymi frakcji.

cSZdV5G.png

C: Jaki posiadasz staż we frakcji S. A. Fire Department?
F: Posiadam prawie dwa lata stażu we frakcji.

C: Przejdźmy do życia realnego, jakie jest twoje hobby?
F: Motoryzacja, lubię grzebać przy moim motocyklu.

C: Czy grasz w jakieś inne gry oprócz Multi Theft Auto? I jaka jest twoja ulubiona?
F: Oczywiście, że gram, jednak jest to sezonowe, tzn. jest okres, że gram w Farming Simulator 22 dosyć długo, przechodzę na Assetto corse, czy ETS 2, jednak poza MTA ulubioną grą jest Assetto corsa z racji Multiplayer oraz wysokiej imersji prowadzenia pojazdu.

C: Jaki aktualnie posiadasz majątek i czy jesteś z niego zadowolony?
F: Posiadam około 4 miliony majątku, jestem z niego zadowolony.

uSBnVJC.png

C: Czy posiadasz jakiś swój ulubiony gatunek muzyczny? Jak tak to, jaki to wykonawca?
F: Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest Hip-Hop jednak ten z lat 90, a co do wykonawców to uwielbiam takie zespoły jak: Kwadrat skład, Kaliber 44, Paktofonika, O.S.T.R oraz Wzgórze Ya-Pa 3, Fokus.

C: Jaki cel posiadasz aktualnie obrany w administracji serwera?
F: Jedynym moim celem jest Dążenie do jak najwyższej rangi.

C: Czy jak byłeś na niższej randze we frakcji, to kimś się inspirowałeś?
F: Nikim, nabijałem plusy, byłem i jestem tam bardziej dla społeczności.

C: Czy była inna frakcji niż S. A. Fire Department i dlaczego już w niej nie jesteś?
F: Nie, S. A. Fire Departament to moja pierwsza frakcja na tym serwerze oraz na całej scenie MTA.

C: Dobrze to już by było na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
F: Tak, Chciałbym pozdrowić mojego brata BareY oraz całą, frakcje SAFD.

C: Również pozdrawiamy, dziękuję za wywiad oraz życzę miłego dnia!
F: Również życzę miłego dnia!

JqQF1Fe.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca Artykułu: Trainee @Cyrkvs^nvd

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: 
Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.