Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Przewoźnikiem z frakcji SATC - bigosiq

TheKrzychu13

Rekomendowane odpowiedzi

438513918_undefined-Imgur.png.789b39bf016f3a99d748af9948c910ad.png

naTqDnE.png

Witam was drodzy czytelnicy. Z tej strony Trainee @TheKrzychu13. W dzisiejszym wywiadzie przedstawię wam gracza @bigosiq, nie przedłużając Zapraszam do czytania!

Gzqqb1L.png

TK13: @TheKrzychu13 | B: @bigosiq

TK13: Witaj, z tej strony Trainee TheKrzychu13 z redakcji prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań.
B: Siemano, oczywiście, że odpowiem na nie.

TK13: A więc zacznijmy od tego, żebyś się przedstawił.
B: No siemano, mam na imię Krystian. W czerwcu obchodzę 17 urodziny. Pochodzę z województwa małopolskiego z małej wsi pod Krakowem. Chodzę do 2 klasy szkoły branżowej na kierunek mechanik pojazdów samochodowych i z tym wiąże przyszłość. Od najmłodszych lat interesuje się motoryzacją głównie tą starszą, uwielbiam jednoślady Enduro oraz z okresu PRL. Posiadam 2 egzemplarze motocykli z czasów PRL. 

TK13: Dobrze, jakie posiadasz motory z okresu PRL, możesz o nich coś więcej powiedzieć?
B: Oczywiście, na początku powiem o moim Romecie Pony tzw. Motorynka. Została ona zakupiona w 2014 roku za bardzo niską cenę. W tym roku planuję zrobić w niej konkretny remont wizualny i mechaniczny. Moim drugim motorkiem jest Romet 50 T1, został on zakupiony w 2022. W tym roku również planuje zrobić w nim remont. Chciałbym, żeby się pięknie prezentowały.

TK13: Świetnie, bardzo interesujące jest posiadanie takich motorów. Teraz pytanie, skąd się dowiedziałeś o MTA oraz o serwerze ProjectRPG?
B: O MTA dowiedziałem się od znajomych. O serwerze, jakim jest ProjectRPG, także dowiedziałem się od znajomych oraz pewnego youtubera Radexa.

TK13: Dobrze, może powiedz coś o swojej rozgrywce, czym się zajmujesz podczas gry.
B: Kiedyś w pewnym czasie tylko wbijałem po to, żeby wejść na służbę, ale teraz zmieniłem podejście. W ostatnim czasie bardzo dużo jeżdżę po mapie bez celu. Czasami popracuję na pracach dorywczych i trochę na służbie, lecz nie w takich ilościach minut jak kiedyś, mimo że i tak nie robiłem ich specjalnie dużo. Kiedyś chciałbym jeszcze powrócić do ProjectFM, ale mój internet na to nie pozwala.

TK13: Dobrze, z tego, co wiem, to pracujesz we frakcji San Andreas Transport Corporation, opowiedz czytelnikom, czym się zajmujesz, jakie masz obowiązki.
B: Tak racja. Co tu dużo mówić, frakcja San Andreas transport Corporation w skrócie SATC polega na pracy tzw. "złotówki", czyli transport w tym przypadku graczy. Moje obowiązki to na pewno wyrabianie minimum normy, bycie miłym dla graczy, przestrzeganie zasad KRD itp. W tej frakcji jest bardzo miła atmosfera. Zapraszam każdego do napisania podania przy najbliższej rekrutacji.

1815349469_undefined-Imgur(1).thumb.gif.a2025620fb18cdce15181a6b33583f70.gif

TK13: Hmm, może kiedyś sam się skuszę do tej frakcji dołączyć, następnym pytankiem, jakie ci zadam, brzmi, czy byłeś w jakiś innych frakcjach niż SATC?
B: Po prawie pół roku w SATC postanowiłem przejść do frakcji San Andreas Medical Departament. Powiem krótko od siebie, frakcja jest fajna, aczkolwiek to totalnie nie moje klimaty, nie odnalazłem się tam, lecz jak ktoś lubi tego typu frakcję, to bardzo polecam. Również miła atmosfera tam panuje.

TK13: Dobrze, wspomniałeś wcześniej o tym, że chciałbyś powrócić do ProjectFM, opowiedz, jakie miałeś odczucia, gdy byłeś w tym biznesie, czy się stresowałeś każdym wejściem na audycję?
B: Tak, bardzo chciałbym powrócić do biznesu ProjectFM. Bardzo dobrze wspominam ten biznes. Odszedłem tylko i wyłącznie z powodu mojego słabego internetu. Naprawdę tam są fajni ludzie i miły zarząd. Co do stresu przed audycją to tak, bardzo się stresowałem na 1 audycji. Pamiętam, że ze stresu nie wiedziałem jak przełączać muzykę. Po paru audycjach wydaje mi się, że społeczność ProjectRPG mnie polubiła i z przyjemnością robiłem każdą następną audycję. Co prawda zdarzał się lekki hejt za utwory muzyczne, które puszczałem, ale nie przejmowałem się tym i szedłem do przodu. Jak poprawi mi się internet, na pewno tam powrócę.

TK13: No niestety, jeśli internet nie pozwala to, musimy się z takimi rzeczami pogodzić, jak odejście. Pytanko następne brzmi, czy chciałbyś dołączyć do jakieś innej frakcji/biznesu?
B: Co do frakcji to chciałbym w nie dalekiej przyszłości spróbować swoich sił w tych frakcjach, w których nie byłem, czyli SAFD, SARA, SAPD. Najbardziej z tych frakcji interesuje mnie SAFD, co do biznesów to nie planuje na najbliższy czas dołączyć do żadnego, chyba że mi internet pozwoli, to z chęcią powrócę do radia ProjectFM.

TK13: Dobrze, w takim razie jeszcze jedno takie pytanko, czy posiadasz jakieś pojazdy, jak posiadasz to, jakie dokładnie.
B: Posiadam ZR-350 na Zestawie Torowym, Primo Kombi zrobiony na donice, Waltona oraz Glendale Duchomobil, którą można było dostać z eventu Halloweenowego, który odbył się w 2022 roku. 

1291047901_undefined-Imgur.thumb.gif.77a66c6bb30600ff1ec503f7372acc90.gif

TK13: Przechodzimy już powoli do końca wywiadu, kogo chciałbyś pozdrowić?
B: Pozdrawiam cię, @Jezus_Carbonara@umefor@FuziiPL, @RomanBellic, @MaTher*, @Curry, gracza @Szuru, @DarkHeaven, @Mirek*Blacharz, @FockeWulf, @KUDY, @k3buz, @mekarcia, całą organizacje Triada, całe SATC oraz całe ProjectFM.

TK13: Dzięki za pozdrowienia, ja także pozdrawiam tych graczy, frakcję oraz biznes. To tyle, kończymy wywiad. Do zobaczenia!
B: No na razie, do następnego.

SZYBKIE STRZAŁY

TK13: 1. Motorynka Pony czy Romet T1?
B: Motorynka Pony

TK13: 2. SATC czy SAMD?
B: SATC

TK13: 3. Rosół czy pomidorowa?
B: Pomidorowa

TK13: 4. ZR-350 czy Buffalo?
B: ZR-350

TK13: 5. Project FM czy Project News?
B: ProjectFM

TK13: 6. Podwórko czy pole?
B: Pole

TK13: 7. Technikum czy Branżówka?
B: Branżówka

TK13: 8. Triada czy Network Trouble?
B: Triada

TK13: 9. Schafter czy Cabbie?
B: Cabbie

TK13: 10. Kosiarki czy kurier?
B: Kurier

8eybfgF.png

Dla redakcji prasowej: Trainee @TheKrzychu13
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.