Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Katastrofa myśliwca

Stilker

Rekomendowane odpowiedzi

J1TDzgq.png

Pasek-u-ywany-pod-nag-wkiem

Witajcie! Z tej strony Trainee @Krzychu99 a dziś mam okazję przedstawić Wam wypadek odrzutowca wojskowego.

Pasek-u-ywany-do-artyku-w

W roku 2022 dnia 20 lipca - Z samego popołudnia zaczynają się treningi wojskowe, które odbywają się w strefie wojskowej 52. Starszy pilot Mirek udaje się na lotnisko, tam gdzie wystartuję na codzienny trening podczas lotu. Nic nie wskazywało na to, co miało za chwilę się wydarzyć... Celem szkolenia było sprawdzenie wydajności silników myśliwca, po 30 minutach wylotu samolot dostał awarii lewego silnika, tym samym musiał lądować awaryjnie. Pojazd powietrzny będąc w każdej chwili bliżej lotniska, coraz bardziej tracił moc. Po 4 minutach samolot już nie był zdatny, do dalszej kontroli pilot nie mógł ryzykować swojego życia, tym samym musiał się katapultować. Po dojechaniu służb ratowniczych na miejsce napotkali zmasakrowany oraz palący się wrak samolotu a 20 m dalej rannego pilota na drzewie pilot został od razu z transportowany do szpitala Las Venturas.

nARWf8N.png

Udało mi się przeprowadzić wywiad z rannym pilotem oraz z Technikiem Policyjnym FBI.

Pasek-do-wywiad-w-artykule

R: Redaktor | P: Pilot Myśliwca

R: Witam, z tej strony Krzychu99 z Redakcji Prasowej Project News. Czy mogę zająć chwilę?
P: Witam serdecznie, z tej strony Starszy Pilot Mirek z San Andreas Army Department, w czym mogę pomóc?

R: Postanowiłem stworzyć artykuł dla redakcji, w której się znajduję temat odnośnie do wypadku myśliwca, w którym pan brał udział.
P: Proszę śmiało zadawać pytania.

R: Zadam pierwsze pytanie. Zaczynając od początku, co się stało, że musiał pan wracać awaryjnie na lotnisko?
P: Tak więc, jak po każdym dobrym po południu wyleciałem myśliwcem, na codzienny trening w tamtym dniu. To były ćwiczenia na sprawdzenie sprawności oraz wydajności myśliwca po wystartowaniu minęło 30/40 minut, poczułem bardzo mocne uderzenie w skrzydło, pytając się sam siebie na to, co się stało. Widziałem tylko fragmenty odpadającego lewego silnika, od razu zgłosiłem do centrali, że muszę wracać awaryjnie na lotnisko, ponieważ możliwe straciłem lewy silnik, kiedy już zawróciłem na lotnisko i byłem 20/30 km od lotniska samolot stracił kontrolę, tym samym musiałem się katapultować. Dalszego fragmentu, tego, co się wydarzyło, już nie pamiętam, ponieważ straciłem przytomność i obudziłem się w szpitalu z rozciętą głową i złamaną lewą ręką z tego, co się tylko dowiedziałem byłem na drzewie powieszony głową w dół.

R: Dobrze jak się pan teraz czuje i czy wyzdrowienie zwraca pan do służby.
P: No czuję się dobrze no i wiadomo, powrócę do służby, bo to jest jedna z najlepszej pracy oraz hobby w moim życiu.

R: Rozumiem ode mnie, to wszystko życzę miłego wyzdrowienia i powrotu do służby.
P: Dziękuję i też życzę miłego dnia.

nARWf8N.png

Przeprowadziłem również wywiad z Technikiem Policyjnym FBI.

nARWf8N.png

R: Redaktor  | TP: Technik Policyjny

R: Witam, z tej strony Krzychu99 z Redakcji Prasowej Projekt News. Czy mogę zająć chwilę?
TP: Tak tylko proszę szybko.

R: Czy wiecie już, co spowodowało wypadek samolotu?
TP: Nie jeszcze pracujemy nad tym. Dowiedzieliśmy się tylko, że znaleźliśmy szczątki zniszczonego lewego silnika. Jeden z kawałków został przetransportowany do siedziby FBI, w którym będzie sprawdzany, co spowodowała zniszczenie.

R: Czy samoloty tego producenta miały już takie awarie?
TP: W moim doświadczeniu 15 lat nie spotkałem takiej awarii silniku wyłącznie w takim samolocie.

R: ile takich samolotów lata w naszym kraju i czy one też są zagrożone?
TP: W naszym kraju jest 30 sztuk samolotu tej marki i na ten czas wszystkie samoloty owego modelu zostały zablokowane do lotów do wyjaśnienia sprawy.

R: Dobrze to wszystkie pytanie ode mnie dziękuję za wywiad i życzę miłego dnia.
TP: Dziękuję również i też życzę miłego dnia.

Pasek-do-zamieszczenia-kilku-grafik-jedno-pod-drugim

LBjXEMP.gif

LInspah.gif

Kl4ZvN2.gif

Dziękuję za przeczytanie tego krótkiego materiału, zapraszam do innych, treściwszych materiałów. Trzymajcie się!

Pasek-na-koniec-materia-u

Dla Redakcji Prasowej Project News  
Autor: Trainee  @Krzychu99
Grafika: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.