Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Historia słynnego Strong Mana - Ronnie Johnsona

WrongWay

Rekomendowane odpowiedzi

YXK4Pm6.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Trainee @WrongWay*mv z Project News. W dzisiejszym artykule opiszę wam historię sławnego Strong Mana, znanego w całym San Andreas - Ronnie Johnsonie. Zapraszam do czytania! 

VDgjwdI.png

Wszystko zaczęło się w roku 1995,wtedy Ronnie Johnson rozpoczął swoją historię z siłownią, pomimo małej wagi dźwigał ciężkie ciężary, które po czasie okazały się drogą do popularności. Ronnie brał udział w wielu zawodach sportowych, takich jak np. Trójbój, zawody wyciskania sztangi na czas. Ronnie zacięcie dążył do swego celu, w ciagu 5 lat przybył na wadze, aż 40kg co jak mówi, nie było ciężkie. Ronnie podczas trwania zawodów Medalu Burmistrza Los Santos poniósł kontuzję.

XtXb0RI.png

Mianowicie zerwał mu się mięsień podczas wyciskania sztangi na ławce poziomej, zostało do niego wezwane pogotowie oraz udzielono mu natychmiastowej pomocy. Ronnie po przewiezieniu do szpitala natychmiastowo został przewieziony na blok operacyjny. Po paru godzinach mężczyzna został wybudzony.  Operacja zakończyła się sukcesem, lecz zabroniono mu dźwigania ciężkich rzeczy oraz polecono mu udanie się na rehabilitacje.

BL0o7wO.png

Ronnie po tygodniu rozpoczął rehabilitacje, na początku szło mu nie najlepiej, lecz po paru tygodniach zaczął ponownie wyciskać ciężary, lecz o wiele mniejsze. Po udanej rehabilitacji mężczyzna rozpoczął pracę na siłowni w roli trenera personalnego, gdyż nie mógł dźwigać ciężarów, uznał, że owa posada będzie dla niego najlepsza. Ronnie w tamtej chwili zdobył rozgłos w lokalnej gazecie, więc miał pod sobą dużą ilość podopiecznych, którym układał plany treningowe oraz dietetyczne dodatkowo spędzał z nimi czas, ucząc ich prawidłowej techniki do ćwiczeń z wolnymi ciężarami. Po kolejnych latach Ronnie uzyskał złotą kartę, która uprawniała go do darmowego wchodzenia na teren siłowni, darmowe napoje i przedtreningówki. Niedługo po otrzymaniu karty Ronnie odszedł z roli trenera personalnego z powodu problemów zdrowotnych, urządzono mu uroczyste odejście, na którym wykonali sobie ostatnie pamiątkowe zdjęcie. Na potrzeby artykułu odnalazłem Ronniego Johnsona oraz przeprowadziłem z nim wywiad, który znajdziecie u dołu.

Gzqqb1L.png

W: @WrongWay*mv | R: Ronnie Johnson

W: Witaj! Z tej strony redaktor prasowy Trainee WrongWay*mv z biznesu Project News,
czy mógłbym z tobą przeprowadzić wywiad oraz zadać kilka pytań, aby w późniejszym czasie go opublikować?
R: Witam, jeszcze jak! Czekam na pytania!

W: Jakie było twoje pierwsze wrażenie, gdy poszedłeś pierwszy raz na siłownię?
R: Wrażenie było cudowne, poznałem tam na wstępie ogrom pomocnych osób, które polubiły moje towarzystwo, przez co było mi łatwiej o dostępność sprzętu, którego na tamte czasy było mało.

W: A co byś polecił osobom początkującym na siłowni?
R: Aktualnie ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat, nie siedzę na siłowni dobre 3 lata.

W: Przecież byłeś trenerem personalnym, więc chyba znasz dobre rady na start.
R: No racja, byłem, lecz wszystko się zmienia z dnia na dzień. Aktualnie poleciłbym kupienie suplementów takich jak kreatyna oraz białko, uczenie się poprawnej techniki do poszczególnych ćwiczeń oraz zasady "prawdziwa technika siły się nie boi".

W: Czy można było zapobiec twojej kontuzji podczas wyciskania sztangi o medal burmistrza Los Santos?
R: Uniknąć można zawsze, lecz wtedy byłem zbyt pewny siebie, co mnie zgubiło. Może, gdybym zamiast 200kg dał te 150kg, to bym ją uniknął, lecz kto wie.

W: Czy odczuwasz jakieś skutki zerwania się mięśnia?
R: Odczuwam, gdy muszę coś przenieść, na razie gdy nic nie robię i nie ma obciążenia, to czuje, jakby nic się nie stało.

W: Okej, dziękuję ci za wywiad, chciałbyś może na końcu kogoś pozdrowić?
R: jasne, że tak. Pozdrawiam wszystkie osoby, które uczęszczają na siłownię, życzę im samych sukcesów oraz pozdrawiam również czytelników, jak i moich fanów.

W: przyłączam się do pozdrowień oraz życzę zdrowia,  jak i  miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Autor: Trainee @WrongWay*mv

Grafiki: Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja: Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.