Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z tunerem wizualnym.

k3buz

Rekomendowane odpowiedzi

naglowek.png.37cd0c139c90d43670d1038b4c1cfcde.png

naTqDnE.png.fedff2d35ba48d45aebaad77e229c599.png

Witajcie kochani, z tej strony Trainee @k3buz z Redakcji Project News! Przedstawię wam dziś wywiad z tunerem wizualnym @Nastel*DZD. Odpowiedział mi on na parę pytań związanych z tuningiem pojazdów. Zapraszam do lektury!

Gzqqb1L.png.b603caf6ea412406be69b4b153b5166a.png

K: @k3buz | N: @Nastel*DZD

K: Witam! Trainee k3buz z Redakcji Prasowej Project News. Mógłbym Przeprowadzić z tobą wywiad oraz zadać Ci kilka pytań?
N: jak najbardziej, jestem otwarty na wszelkie pytania.

KSuper, Zacznijmy od początku. Chciałbym, byś przedstawił się czytelnikom Project News.
N: Witam, jestem Nastel i na co dzień zajmuję się tuningiem wizualnym do aut, a w wolnych chwilach kradnę części z odzysku.

K: Ciekawa praca, mógłbyś nam nieco więcej o niej opowiedzieć?
N: Głównie zajmuję się zmianą felg, ale czasem zdarzy się jakaś bardziej skomplikowana wymiana, np. zmiana całego bodykitu co zajmuje mi trochę czasu, ponieważ nie jest to prosta robota.

K: Powiedz, mi proszę, ile mniej więcej czasu zajmuje ci jedna usługa?
N: Oj to strasznie zależy, co klient sobie życzy. W większości nie trwa to więcej niż parę minut, przez tyle lat zmian felg nabyłem fach w ręku. Jestem jednym z szybszych mechaników w całym San Andreas

ramka.png

K: Rozumiem. Przejdźmy może teraz do tematyki twojego Warsztatu. Mógłbyś nam o nim coś opowiedzieć?
N: Sam warsztat stoi tu już dosyć długo pomimo tego, że sam go budowałem ze szwagrem cud, że jeszcze stoi, bo cały jest zbudowany tylko z regipsu, lecz nie skupiajmy się tutaj raczej na aspekcie samego stylu budowy warsztatu, ważne co znajduję się w środku. A we wnętrzu możemy znaleźć całe profesjonalne wyposażenie, które pozwala mi na najtrudniejsze operacje wizualne.

K: Przejdźmy jeszcze kwestii osiągnięć. Co osiągnąłeś, pracując jako tuner wizualny?
N: Depresje i popadłem w alkoholizm, ale poza tym jestem bardzo szanowanym tunerem i udało mi się jeszcze osiągnąć złoty tłok w konkursie na najlepszego mechanika w SA.

K: Jasne, chciałbyś coś zmienić w swoim warsztacie?
N: Myślę, że na razie wystarcza mi taki jaki jest, ale może w przyszłości zmieniłbym całą zabudowę, ponieważ boję się o ten regips.

K: Rozumiem, obawy są uzasadnione. Zbliżamy się ku końcowi wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić?
N: Chciałbym pozdrowić moich klientów oraz całą organizację dziady, dzięki której mogę nadal rozwijać swój warsztat.

K: Dołączam się do pozdrowień. Dziękuję za udzielenie mi wywiadu i poświęcenia czasu.
N: Również dziękuje i życzę miłego dnia.

8eybfgF.png.90b4040d42d85dcef44ff4c1f2a26e22.png

Dla Redakcji Project News
Twórca Artykułu: Trainee @k3buz

Grafiki - Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja - 
Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.