Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Kolec

mokremajty12

Rekomendowane odpowiedzi

941750989_WYWIAD1.png.50a4b9713880e77e175717a3d11fde9c.png

INFO.png.75f79ced1b402734adce61132aba6a7a.png

Witam was drodzy czytelnicy! Z tej strony Trainee Cyrkvs, w dniu dzisiejszym mam przyjemność przeprowadzić wywiad z graczem Kolec, znany jako członek frakcji S. A. Fire Department, handlarz raz kolekcjoner aut na ID. Zapraszam do zapoznania się z tematem poniżej!

881268572_WYWIADZDJ.png.91239db2cfe18d74fb6a28e17f092f58.png

C: @Cyrkvs^nvd |  K: @Kolec

C: Uszanowanie, Trainee Cyrkvs, kłaniam się!
KWitam z tej strony pracownik S. A. Fire Department, Firefighter III Kolec!

C: Czy zgadzasz się na przeprowadzenie wywiadu? Wiążę się z tym odpowiedzenie na kilka pytań.
K: Jasne, że się zgadzam.

C: To na początek, kim jest Kolec w życiu prawdziwym?
K: Jestem Krzysiek, w sierpniu skończę 17 lat. Jestem z województwa śląskiego. Uczęszczam do drugiej klasy szkoły średniej. Interesuję się informatyką oraz motoryzacją, pobocznie ciekawi mnie też rolnictwo.

C: Dlaczego akurat serwer ProjectRPG i jak się o nim dowiedziałeś?
K: Trafiłem na serwer od znajomego, który polecił mi ten serwer, na początku serwer mi się nie podobał ze względu na niskie ilości FPS i ciągłom mgłę.

C: Jak wyglądały twoje początki na serwerze? I czy wiesz może, jakie było twoje pierwsze auto?
K: Swoją rozgrywką zacząłem na początku serwera, lecz przez słaby komputer miałem po 20 fps, z czego nie miałem chęci do gry, od kiedy zmieniłem komputer i regularnie zacząłem grać od sierpnia 2021. Podajże mój pierwszy pojazd to była manana, lecz nie jestem pewien, doskonale pamiętam mój pierwszy szybszy pojazd, był nim jester 3.7 z ecu turbo zestawem wyścigowym.

sdsd.png

C: Grasz jeszcze w jakieś inne gry, oprócz Multi Theft Auto?
K: Tak, często gram w Farming Simulator 22 oraz Forza Horizon 5, pobocznie lubię pograć w Assetto Corse.

C: Czy posiadasz swój ulubiony gatunek muzyczny? I czy posiadasz swojego ulubionego twórcę, którego słuchasz?
K: Sporo jest tych utworów, które lubię, ale niestety nie potrafię ich teraz wymienić.

C: Chciałbyś może kogoś pozdrowić?
K: Pozdrawiam całą frakcję S. A. Fire Department oraz niestety zamkniętą organizacje Akatsuki.

C: Serdecznie pozdrawiamy! Dziękuje za udzielenie wywiadu i życzę miłego dnia!
K: Również dziękuję, że mogłem wystąpić w wywiadzie. Dziękuję ode mnie to wszystko, życzę miłego dnia!

GIFE.thumb.gif.0035674ed9c7b9b799934d5242264ada.gif

1453511139_PROJECTNEWS.png.ac5e63e81b80dc87dfcf9501583cc6da.png

Dla Redakcji Project News
Twórca Artykułu: Trainee @Cyrkvs^nvd

Grafiki - Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja -
Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.