Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Volfol

wetr0ksuwa

Rekomendowane odpowiedzi

Login: wetr0ksuwa
Nick oskarżonego: Volfol
Powód skargi: Wytepanie auta z powodu "niedozwolonej rejestracji"
Data zdarzenia: 15.03 OK.18-18:20
Dowody: Wszystko jest w logach, niestety (nie wiem sam czemu) nie zapisały mi się logi z pobytu na serwerze (jak jednak będę miał do nich dostęp to od razu je umieszczę)  
Opis sytuacji: Zacznę od tego że po ponad tygodniu przerwy wszedłem na serwer, i okazało się że jakiś admin prawdopodobnie bawił się suszarką i tepał auta na moim domku (jedno auto walton id 22962 było w połowie w teksturach ) reszta była w przecho lub pp ale już trudno, napisałem reporta żeby jakiś admin mi wytepał tego waltona i wtedy pojawił się on, sam Volfol udało się wytepać auto już je ustawiłem i wtedy jemu cos nie pasowało i bawił się suszarką sprawdzając mojego drugiego waltona(7191) , ja uznałem że najwyraźniej chce sprawdzić sobie coś i pójdzie więc poszedłem po reszte aut, po jakiś 20-30 minutach wracam na domek i nie ma tego waltona (7191) po krótkiej rozmowe dowiedziałem się że owy gracz wytepał go z powodu "niedozwolonej rejestracji", ani mnie o tym nie poinformował ani nic nie napisał, oczywiście nie zgadzam się z tym stwierdzeniem tą rejestrację mam od długiego czasu sam ją montowałem, podczas mojej przerwy jakiś admin się bawił na moim domku i także się nie przyczepił do tej rejestracji więc nie widzę sensu ani powodu aby oskarżony miał prawo wytepać auto, sam wujek google mówi iż owa rejestracja nie jest obraźliwa do tego nie raz nie dwa miałem sytuacje że admini mi pomagali przy tym aucie i nikt się do tej rejestracji nie przyczepił. 

Witam, wytłumaczyłem Ci o co chodzi, i dlaczego podjąłem taką a nie inną decyzję z skonfiskowaniem Twojego pojazdu, Twoja tablica rejestracyjna w pojeździe Walton VUID 7191 łamie regulamin w punkcie 6.3.2, mianowicie;

"Zabronione jest również ustawianie w pojeździe tablicy rejestracyjnej wykorzystującej wulgarne lub niestosowne zwroty, słowa, skróty oraz określenia. "

30 minut temu, wetr0ksuwa napisał:

po krótkiej rozmowe dowiedziałem się że owy gracz wytepał go z powodu "niedozwolonej rejestracji", ani mnie o tym nie poinformował ani nic nie napisał

7 W przypadku złamania postanowień tego punktu oraz jego podpunktów, pojazd może zostać skonfiskowany bez ostrzeżenia, jego rejestracja przywrócona do wartości domyślnej, a warunkiem odzyskania pojazdu będzie wpłata 15,000$ na Parkingu Policyjnym.

Nie mam nic więcej do dodania - czekam na odpowiedź ARCON.

4 minuty temu, Volfol* napisał:

"Zabronione jest również ustawianie w pojeździe tablicy rejestracyjnej wykorzystującej wulgarne lub niestosowne zwroty, słowa, skróty oraz określenia. "

W którym, momencie jest ona wulgarna czy niestosowna ? słowo jak słowo nikt nigdy się o to nie przyczepił. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.