Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z właścicielami nowych posiadłości

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

bmDzxRu.png

naTqDnE.png

Witajcie! Z tej strony Pressman Limek oraz Junior Pressman LeeRamirez. Chcielibyśmy w dzisiejszych wywiadach przedstawić właścicieli nowo dodanych posiadłości. Przeprowadziliśmy wywiad z kilkoma osobami, dowiemy się, ile kosztują doby, czy gracze są zadowoleni z posesji oraz od kiedy są właścicielami. Zapraszamy gorąco do przeczytania!

Gzqqb1L.png

LR: @LeeRamirez  J: @Jakubexx

LR: Witam, z tej strony Junior Pressman @LeeRamirez z redakcji project news. chciałbym zadać kilka pytań odnośnie do twojej nowej nieruchomości w Blueberry. Miałbyś chwilkę, aby odpowiedzieć na moje pytania?
J: Cześć, jasne.

LR: Jako pierwsze, chciałbym się ciebie spytać, jak długo jesteś właścicielem tej posiadłości i jak doszedłeś do jej posiadania?
J: Właścicielem pizzerii jestem od trzech dni. Zaczęło się od tego, że zauważyłem, jak gracz hezus ją ogłasza i postanowiłem od razu do niego napisać. Napisał mi, że jego najlepszą ofertą było 30k, dołożyłem 10k i ją zakupiłem.

LR: Ile wynosi opłata za dobę w tej nieruchomości?
J: Opłata wynosi 650$ lub 65PP. W sumie jak na taką bazę, to nie najgorsza kwota.

LR: Jak myślisz, czy ta posiadłość nadaję się na bazę organizacji, czy też nie.
J: Myślę, że baza ta jest idealna pod mniejsze/nowe organizacje. Na nasze 12 pojazdów spokojnie wystarcza.

LR: Co zamierzasz zrobić z tą bazą w przyszłości, masz jakieś plany?
J: Nie mam żadnych planów z tą bazą, chce ją zostawić jak na razie.

LR: W jakiej lokalizacji znajduję się ta nieruchomość, jest ona dobrze ulokowana czy też nie dlaczego?
J: Według mnie jest to bardzo dobra lokalizacja, ponieważ obok znajduję się mechanik, dwóch tunerów oraz praca szambiarki, do tego sam środek mapy, a dokładniej Blueberry. Jedynie do stacji benzynowej troszkę dalej.

LR: Super, dziękuję za udzielenie odpowiedzi. Do widzenia!
J: Również dziękuję. Do zobaczenia!

Wb8vIDw.png

L: @Limek  F: @frendzel

L: Cześć! Z tej strony Pressman Limek. Chciałbym zadać Ci parę pytań, odnoście nowej posiadłości.
F: Witam, pytaj śmiało.

L: Od jak dawna jesteś właścicielem tego domku?
F: Właścicielem jestem od 3 dni, czyli od 09.03.2023 roku.

L: Ile kosztuje tutaj doba?
F: Doba w moim pięknym domku kosztuje 800$, jest to dosyć sporo, ale warto tu mieszkać dla takich widoków.

L: Czy można to uznać też za bazę dla organizacji?
F: Za bazę organizacji raczej bym tego nie uznał. Mieszkam tutaj z paroma kolegami.

L: Jak dużo masz miejsc parkingowych?
F: Mam 8 miejsc parkingowych, ale jest też dosyć dużo miejsca dookoła.

L: Czy możemy wejść do środka?
F: No jasne, zapraszam. Na dole mamy 2 sypialnie, kuchnię, toaletę i salon. A na górze jest jeszcze jedna toaleta i sypialnia, wszystko fajnie współgra.

L: Czy podoba Ci się ta lokalizacja?
F: Lokalizacja jest bardzo fajna, mam widok na całe Fort Carson, trochę na San Fierro oraz nawet na Bluberry jednak jest to dom na wzgórzach i widoki są piękne, lubię ciche miejsca dlatego ten dom to akurat coś dla mnie i raczej zostanie już w moim posiadaniu.

L: Czy według Ciebie ARCON dobrze rozgospodarowali granice posesji? Uważasz, że cena za dobę powinna być niższa bądź wyższa ?
F: Ta granica jest w sam raz, mam nadzieję, że jest dobrze zrobiona. Doba jest dosyć duża, bo jak pisałem wcześniej aż 800$, fajnie jak byłaby mniejsza np. 300$.

L: Dziękuję bardzo, pozdrawiam.
F: Dzięki za wywiad i pozdrawiam.

8JcRwkg.png

LR: @LeeRamirez  C: @Cypis

LR: Witam, z tej strony Junior Pressman @LeeRamirez z redakcji project news. Chciałbym zadać kilka pytań odnośnie do Twojej nowej nieruchomości w El Quebrados. Miałbyś chwilkę, aby odpowiedzieć na moje pytania?
C: Cześć, tak mam chwilę.

LR: Super, w takim razie, w pierwszej kolejności chciałbym cię spytać, od kiedy jesteś właścicielem tej posiadłości.
C: Właścicielem tej posiadłości jestem, jak się nie mylę od 11 marca.

LR: Ile wynosi opłata za dobę w tej posiadłości?
C: Opłata za dobę wynosi 400$ lub 40pp.

LR: Czy według ciebie, posiadłość ta bardziej nadaję się na zwykły domek gracza, czy nadałaby się na bazę organizacji.
C: No jak można zauważyć, miejsca nie brakuje więc jak najbardziej, nadałaby się na bazę organizacji,
ale również dla gracza z dużym majątkiem.

LR: Jakie masz plany co do tej nieruchomości?
C: Na chwilę aktualną nie mam jakiś bardzo dużych planów moim zdaniem, ale z czasem planuje ogrodzić całą posiadłość.

LR: Jak oceniasz lokalizację posiadłości, jest ona dobrze ulokowana czy nie?
C: Dla mnie lokalizacja bardzo dobra, gdyż chciałem taką posiadłość, zdała od innych więc lokalizacja jak najbardziej na plus.

LR: A jak z mechanikami, stacjami benzynowymi, gdzie znajdują się najlepsze.
C: No tu akurat jest jeden minus, gdyż najbliższy mechanik jest w LV bądź SF a stacja benzynowa jest dosłownie obok.

LR: Dziękuje bardzo za udzielenie mi wywiadu, do zobaczenia!

UvNqMUY.png

L: @Limek  M: @mAti.

L:  Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News. Chciałbym zadać kilka pytań odnośnie do Twojej nowej nieruchomości. Masz chwilkę?
M: Hej, jasne pytaj śmiało, dla mnie to będzie zaszczyt udzielić swojego pierwszego wywiadu dla redakcji Project News.

L: A więc zacznijmy od tego, kiedy zostałeś właścicielem tej posiadłości?
M: 
Nieruchomość nabyłem 10 marca od gracza zlomeek.

L: Czy możemy uznać to też za świetną bazę dla organizacji?
M: 
Oczywiście, że tak nieruchomość została zakupiona, z myślą, żeby przeznaczyć ją właśnie dla swojej nowo powstałej organizacji Burnouts, jest dosyć sporo miejsca na pojazdy, jest umiejscowiona w bardzo fajnym miejscu, przeliczając wyznaczone linie parkingowe, jest ich 18, więc trochę pojazdów wejdzie + otoczenie, które znajduje się obok, również można świetnie do tego wykorzystać.

L: Ile wynosi opłacenie tej nieruchomości za dobę?
M: 
Opłata wynosi 1800$ na dobę, z mojej perspektywy jest to sporo, patrząc na to, że miejsce posesji zostało wyznaczone tylko do asfaltu, a nie do basenu, który znajduje się tuż obok posiadłości.

L: Jakie masz dalsze plany związane z tym domkiem?
M: 
Plany, plany... Tak jak wspomniałem wyżej, miejscówka jest przeznaczona dla mojej organizacji, stąd też pomysł jest taki, żeby została, bo nadaje się świetnie, zdążyliśmy się już 'zaaklimatyzować' i na pewno będzie nam ona dzielnie służyła przez najbliższy czas.

L: Dziękuję bardzo. Pozdrawiam.
M: 
Dzięki! Pozdrawiam również całą organizację Burnouts, administrację serwera oraz graczy.

6wRQ6s2.png

LR: @LeeRamirez  D: @deyzikk

LR: Witam, z tej strony Junior Pressman LeeRamirez z redakcji project news. Chciałbym zadać kilka pytań odnośnie do Twojej nowej nieruchomości nieopodal Easter Bay Chemicals. Miałbyś chwilkę, aby odpowiedzieć na moje pytania?
D: Witam, oczywiście.

LR: Wspaniale, moim pierwszym pytaniem będzie, od kiedy jesteś właścicielem tych posiadłości, jak doszedłeś do posiadania ich.
D: Właścicielem nieruchomości jestem od kilku dni, zakupiłem ją od swojego znajomego za niedużą kwotę.

LR: A ile wynosi cię utrzymanie tej nieruchomości na dobę?
D: Opłacenie wszystkich blipów, bo jest ich łącznie 6, wynosi mnie 900$ dziennie.

LR: Dosyć w porządku cena jak na tak duży teren, czy uważasz, że jest to idealna lokalizacja na bazę organizację?
D: Szczerze, nie wydaje mi się, żeby była to dobra baza pod organizacje. Moim zdaniem takie bazy powinny znajdować się w bardziej ruchliwych miejscach. Natomiast uważam, że lokalizacja jest idealna, aby zamieszkać w niej ze znajomymi, którzy stawiają lokalizacje domu na drugim miejscu, zaraz po jego klimacie.

LR: W takim razie, jakie masz plany co do tej posiadłości?
D: Aktualnie postawiliśmy sobie, że nie wyprowadzimy się z owej posiadłości, do czasu aż nie zabraknie nam na niej miejsca na pojazdy. Na ten moment miejsca jeszcze się znajdą, lecz kto wie, jak coś wpadnie nam w oko to możliwe, że wyprowadzimy się przed spełnieniem postanowionego celu.

LR: Bardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
D: Dzięki również pozdrawiam całą organizację NieTykalni oraz członków nieistniejącej już organizacji Southstars.

LR: Do zobaczenia!

Ijl7rhY.png

L: @Limek  S: @siema.

L: Witam, z tej strony Pressman Limek. Mam parę pytań odnoście Pana posiadłości. 
S:
Cześć, jasne pytaj.

L:  Doba za ten obiekt jest dość tania? Czy według Ciebie jest to odpowiednia kwota?
S: 
800$ jak za taką posesję to dość spora suma... Za duża moim zdaniem.

L:  Ile miejsc parkingowych tutaj posiadasz?
S: 
Miejsc parkingowych zero, ale myślę, że przynajmniej 20 pojazdów się tam zmieści.

L: Czy według Ciebie ARCON dobrze zagospodarowali ten teren?
S: 
ARCON nie mieli zbytnio dużo roboty, wystarczyło dodać blip.

L: Co myślisz o innych posiadłościach?
S: 
Wszystkie są wyśmienite, ale sposób, w jaki je dodali... Porażka!

L: Możemy wejść jeszcze się rozejrzeć  do środka?
S: 
Pewnie, czuj się jak u siebie.

L: Super, zatem prowadź.
S: 
Na prawo mamy kuchnię, obok salon z łazienką. A tu moja sypialnia, gdzie sypiam razem z @xHamster.

L: Domek jest bardzo przytulny. Niestety, ale muszę iść popytać jeszcze parę osób. Dziękuję bardzo za wywiad i do zobaczenia!
S: 
Dzięki za poświęcony czas, miło było. Powodzenia.

L: Dziękuję!

ZoHRJyf.png

k1AwIr0.png

Wnętrze domku gracza siema.

U3CIYga.png

wSXY6hq.png

RZsgsFm.png

sgdO66O.png

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - Pressman  @Limek
Współtwórca - Junior Pressman @LeeRamirez
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja -  Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.