Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na CzouGu

arek.talerzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: olejd
Nick oskarżonego: CzouGu
Powód skargi: nadanie kary bez jakiegokolwiek wcześniejszego upomnienia
Data zdarzenia: 2023.02.26
Dowody: https://imgur.com/a/ZDtFnHw na nagraniu tutaj załączonym widać ze gracz o nicku Szymon4325 prowokował mnie swoimi animacjami ,w pierwszej sekundzie widać też ,że gracz dostał warna i nie zaprzestał swoich czynów, a supporter o nicku CzouGu nie zareagował na to.
Opis sytuacji: Kara została nadana bez jakiegokolwiek upomnienia, nie byłem również nigdy wcześniej karany żałuje tego co napisałem lecz było to tylko jedno słowo więc czuje się niesprawiedliwie potraktowany.

Chciałbym żeby kara została zdjęta gdyż zależy mi na rekrutacji do SATC która obecnie trwa.

Pozdrawiam 

Witaj, a więc tak  jakiś gracz wysłał na ciebie reporta o treści ,,brak kultury na czacie'' Więc sprawdziłem logi i faktycznie nie zachowałeś kultury wobec innego gracza nawet sam to ukazałeś w dowodzie na mnie. Przejdźmy do sedna  nie dostałeś wcześniej warna, ponieważ przed nadaniem kary sprawdziłem twoje wcześniejsze kary i otrzymałeś już jakiś czas temu  warna ,,Słowa'' i nie wyciągnąłeś z niego wniosków więc nadałem ci kare w postaci mute'a. 

A odnosząc się do tego ,,, gracz dostał warna i nie zaprzestał swoich czynów, a supporter o nicku CzouGu nie zareagował na to'' Tak gracz dostał ode mnie warna  i gracz po ostrzeżeniu przestał używać animki i pobiegł dalej więc przestałem go specować skoro gracz  znowu zaczął używać niestosownych animacji to mogłeś napisać na niego reporta, a nie kazać mu nie kulturalnie  spadać. Kara już dawno minęło z mojej strony tyle czekamy na decyzje Administracji RCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.