Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na sebix936 - oskarżony przez Aress

Aress

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: sebix936
Data zdarzenia: 11.03.2023 godzina około 15:00
Opis zdarzenia: Witam serdecznie, mój prywatny pojazd został odholowany przez wyżej wymienionego pracownika z posesji bazy organizacji. Stał ładnie zaparkowany, nikomu nie przeszkadzał i został zabrany na parking policyjny bez powodu.  Proszę o ukaranie bardzo mocno tego gracza, gdyż nie posiadam obecnie funduszy na wyciągnięcie go z parkingu policyjnego, nie mam jak chodzić do pracy. Frakcję mają być rozrywką, dobrym dodatkiem oraz wpływać pozytywnie na graczy, a ten tutaj obecny gadatek jest tego przeciwieństwem. Dziękuje za przeczytanie moich wypocin, proszę wyciągnąć surowe konsekwencje z tego zachowania.
Dowody:

image.png.30afcb5e3bba5f446c9db68425cd4220.png 

1 minutę temu, Aress napisał:

Nick pracownika: sebix936
Data zdarzenia: 11.03.2023 godzina około 15:00
Opis zdarzenia: Witam serdecznie, mój prywatny pojazd został odholowany przez wyżej wymienionego pracownika z posesji bazy organizacji. Stał ładnie zaparkowany, nikomu nie przeszkadzał i został zabrany na parking policyjny bez powodu.  Proszę o ukaranie bardzo mocno tego gracza, gdyż nie posiadam obecnie funduszy na wyciągnięcie go z parkingu policyjnego, nie mam jak chodzić do pracy. Frakcję mają być rozrywką, dobrym dodatkiem oraz wpływać pozytywnie na graczy, a ten tutaj obecny gadatek jest tego przeciwieństwem. Dziękuje za przeczytanie moich wypocin, proszę wyciągnąć surowe konsekwencje z tego zachowania.
Dowody:

image.png.30afcb5e3bba5f446c9db68425cd4220.png 

To może teraz ja się wypowiem, Pojazd stał na mojej bazie (aress jest członkiem) ale pojazd zastawiał bramę oraz nie był przepisany do organizacji (przez co nie można było wjechać ani wyjechać)

Teraz, Nastel*Dziad napisał:

To może teraz ja się wypowiem, Pojazd stał na mojej bazie (aress jest członkiem) ale pojazd zastawiał bramę oraz nie był przepisany do organizacji (przez co nie można było wjechać ani wyjechać)

Pojazd nie zastawiał bramy, można było na spokojnie przejechać obok. Nie miał żadnych praw zabrać tego pojazdu. Dzięki, że piszesz bzdury. Pozdrawiam z rodzinkom 

10 minut temu, Aress napisał:

und? Można było przejechać obok, nie widzę żadnego sensu zabierania pojazdu na parking policyjny, dziękuje i dowidzenia 

1)Pojazd nie na twojej posesji
2)pojazd celowo zastawiał wjazd wraz z picadorem którego musiałem przestawiać

3 godziny temu, Nastel*Dziad napisał:

Pojazd zastawiał bramę wraz z picadorem którego dałem rade przeparkować bo przynależał do organizacji (picadora też ty postawiłeś na bramię)

Gracz ci wyjaśnił wyżej, że pojazd zastawiał bramę wjazdową/wyjazdową. Na przyszłość znajdź inne miejsce parkingowe, które w żaden sposób nie będzie blokowało wyjazdu. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.